Τελειώνει και τυπικά του Γεωργέα!

Τελειώνει και τυπικά του Γεωργέα!

Τελειώνει και τυπικά του Γεωργέα!

bet365

Το come back του Νίκου Γεωργέα στην ΑΕΚ αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται - Αρέσει ο Αυλωνίτης!

Ηταν το μεγάλο... έγκλημα που πραγματοποιήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι όταν οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Νίκο Γεωργέα προκειμένου σύμφωνα με όσα έλεγαν να βρεθεί παίκτης στη θέση του που θα κάνει τη διαφορά, κάτι βέβαια που δεν έγινε ποτέ.

Πλέον είναι δεδομένο πως ο αγαπημένος ''φούλης'' του κόσμου της ΑΕΚ θα επιστρέψει στην ομάδα και με αυτόν τον τρόπο αναμένεται να διορθωθεί το μεγάλο λάθος που έγινε σχεδόν ένα χρόνο πριν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας που έρχεται ο Μεσσήνιος άσος θα ολοκληρώσει και τυπικά, κοινώς θα κληθεί να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του με την αγαπημένη του Ενωση, αφού έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές που αφορούν το θέμα της επιστροφής του.

Πάντως για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα του come back του Γεωργέα στην ομάδα θα πρέπει να υπάρξει και deal με την Βέροια που φέρεται να χρωστάει ένα σημαντικό ποσό στον ''Φούλη'' για τη συνεργασία που είχαν τη σεζόν που πέρασε.

Το θέμα με τα... στόπερ και ο Αυλωνίτης!

Από κει και πέρα στην ΑΕΚ οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος και Μπάγεβιτς έχουν αρχίσει να εστιάζουν στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Κι αυτό διότι ο Μπουγαΐδης δεν θα συνεχίσει, ο Κουτρουμπής δεν έχει πεισθεί σε οικονομικό επίπεδο και έτσι απαιτείται να αποκτηθούν και νέα πρόσωπα. Ενα από αυτά είναι ο Τάσος Αυλωνίτης. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός φέρεται να αρέσει στους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ενωσης και ανάλογα το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στο θέμα των... στόπερ στην ομάδα δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα κίνηση για την απόκτησή του. Βέβαια ο Αυλωνίτης ανήκει στον Πανιώνιο και δεν θα είναι εύκολη αποστολή για την ΑΕΚ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα