Η ιστορία γράφεται στο Περιστέρι

Η ιστορία γράφεται στο Περιστέρι

bet365

Ο Ατρόμητος με νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20:30, NS2) στο Περιστέρι θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Περιστεριώτες είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία καθώς με το «τρίποντο» εξασφαλίζουν εισιτήριο για τα... αστέρια, ανεξάρτητα από το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα!

Το γήπεδο του Περιστερίου αναμένεται κατάμεστο, αφού ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα με τη γενική είσοδο να έχει 5 ευρώ.

Ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να ξεκινήσει με τον Ράντμαν κάτω από την εστία, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Φυτανίδη, Λαζαρίδη. Δεξί μπακ θα είναι ο Σκόνδρας και αριστερό ο Γιαννούλης. Τα αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν ο Ματίας Ιγλέσιας με τον Πίτου Γκαρσία, ενώ στην τριάδα στα χαφ θα βρίσκονται οι Καραγκούνης, Σουμπίνιο και Μπρίτομε τον Ναπολεόνι να είναι στην επίθεση.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι: Μανόνο, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Φάμπιο, Καραμάνος, Ουντόζι και Κούτσι. Εκτός είναι μόνο ο τιμωρημένος Δημούτσος.

Με κίνητρο και ο Αστέρας

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Τρίπολης δεν είναι αδιάφορος αφού με ήττα του ΠΑΟΚ και νίκη δική του στο Περιστέρι, παίρνει αυτός το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Αρκάδες επιθυμούν το τρίποντο ακόμα και αν νικήσει ο ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, αφού με τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ θα γλυτώσουν γύρο στο Europa League.

Ο Σάκης Τσιώλης αναμένεται να παρατάξει τον Γεωργακόπουλο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στόπερ τους Αλβάρες, Σανκαρέ. Το δεξί άκρο της άμυνας θα προσέχει ο Τσαμπούρης και το αριστερό ο Γιαλούσης.

Τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Κάφα με τον Ουσέρο και την τριάδα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Ράγιος, Μπακασέτας και Ντε Μπάσις με μοναδικό προωθημένο τον Περόνε.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι: Μπαντής, Ρούσσης, Αναστασόπουλος, Ναβάρο, Ουρτάδο, Καλαντζής και Λέντσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα