«Όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

Gazzetta team
«Όλα για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο»

bet365

Κόντρα στον ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει αύριο το τελευταίο παιχνίδι στα πλέι οφ και ο συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλου Γιάννης Θωμαΐδης ανέφερε πως οι Γιαννιώτες θα τα δώσουν όλα για να ικανοποιήσουν τον κόσμο.

Αναλυτικά ο βοηθός του Χριστόπουλου μιλώντας στην κάμερα της Nova επισήμανε: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίζουμε με μία μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ αλλά μόνος στόχος είναι η νίκη για να πάρουμε μία καλύτερη θέση στα πλέι-οφ. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά και καταφέραμε να έχουμε μία καλή συγκομιδή και είμαστε ακόμα μέσα στο παιχνίδι. Είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουμε όλα για να ευχαριστήσουμε και το κοινό μας και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν και σε αυτό το ματς οι παίκτες μας αν και έχουμε πολλές απουσίες. Αλλά παρ' όλα αυτά είναι μία καλή χρονιά».

Για τους αγώνες που έδωσαν στα πλέι οφ: «Έχουμε αποκομίσει πολλές εμπειρίες και αυτά είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Ο κύριος στόχος ήταν να μην τερματίσουμε τελευταίοι και αυτό θα κάνουμε και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε τη νίκη γιατί έχουμε τη δυνατότητα να μην είμαστε τελευταίοι. Όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους και σε αυτά τα ματς όποιος θέλει περισσότερο τους βαθμούς είναι και κοντά στη νίκη. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη αλλά μπάλα είναι, βλέπετε τα αποτελέσματα. Όταν παίζεις με μία μεγάλη ομάδα σαφώς δίνεις το προβάδισμα αλλά φαβορί είναι αυτός που θα παίξει καλύτερα και θα είναι και λίγο περισσότερο τυχερός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα