Με τα γνωστά προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Με τα γνωστά προβλήματα ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Με τα γνωστά προβλήματα ο ΠΑΟΚ

bet365

Έτοιμος για το ματς της χρονιάς στα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Η προετοιμασία του «δικέφαλου» ολοκληρώθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/6) εν όψει της αναμέτρησης με την ομάδα των Ιωαννίνων για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχαν μόνο 19 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπολογίζονται από τον Γιώργο Γεωργιάδη. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε χαλαρούς ρυθμούς και ένα διπλό μικρής διάρκειας στο μισό γήπεδο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι Γλύκος, Χακόμπο, Λίνο, Σίλντενφελντ, Κατσουράνης, Κουμάλο, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Φωτάκης, Κίτσιου, Καμαρά, Κάτσε, Ρομπέρ, Λόρενς, Ολίσε, Πέλκας, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Βούκιτς, οι τιμωρημένοι Λάζαρ, Σταφυλίδης (ολοκλήρωσε την παρουσία του στην ομάδα) και οι Έτο, Αποστολόπουλος. Μετά το τέλος της προπόνησης η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχώρησε οδικώς για την πόλη των Ιωαννίνων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα