Έρχεται Ελλάδα ο Μπεργκ!

Έρχεται Ελλάδα ο Μπεργκ!

Έρχεται Ελλάδα ο Μπεργκ!

bet365

Ο Μπεργκ... ψηφίζει Παναθηναϊκό και αναμένεται μέσα στο επόμενο δεκαήμερο στην Αθήνα για να ντυθεί στα πράσινα!

Ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για την κορυφή της επίθεσης ήταν εξ' αρχής ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός στράικερ αποτελεί τον διακαή πόθο του Γιάννη Αναστασίου και σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα έχει προχωρήσει τόσο πολύ, ώστε να υπάρχει και συγκεκριμένη μέρα άφιξης του στην Αθήνα για τις λεπτομέρειες και τις υπογραφές!

Στις συζητήσεις που έχουν γίνει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει βρεθεί η «χρυσή τομή» και αυτό που περιμένουν στο «τριφύλλι» είναι να έρθει ο Μπεργκ στην Ελλάδα, να περάσει από ιατρικά και να ντυθεί στα πράσινα. Αυτό αναμένεται να γίνει στα μέσα του Ιουνίου για να ολοκληρωθεί και τυπικά μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση που είχε στα σκαριά εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός.

Εξάλλου ο 27χρονος φορ αποτελεί «πολυτέλεια» για τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου και στόχος του Αναστασίου είναι να «χτίσει» γύρω από τον Σκανδιναβό που αναζητά μια νέα, «δυνατή» αρχή στην καριέρα του, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό που είχε στα μέσα της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα