«Μονεγάσκος» ο Φαλκάο κι επίσημα!

«Μονεγάσκος» ο Φαλκάο κι επίσημα!

bet365

Ηταν γνωστό, τώρα είναι και επίσημο. Ο Κολομβιανός killer θα είναι κάτοικος Μόντε Κάρλο για τα επόμενα πέντε χρόνια!

«Η Μονακό είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Ραδαμέλ Φαλκάο, ο οποίος θα είναι παίκτης της ομάδας από τη σεζόν 2013-14. Ο 27χρονος υπέγραψε για πέντε χρόνια και θα παρουσιαστεί στα Μέσα Ενημέρωσης σε ημερομηνία που θα οριστεί από τον σύλλογο» αναφέρεται στην ανακοίνωση που ανέβηκε στο site της Μονακό.

Ο πρόεδρος, Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, δήλωσε για τη μεταγραφή. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ο Ραδαμέλ Φαλκάο επέλεξε την πρόκληση της Μονακό για το μέλλον. Είναι τιμή μας να έχουμε έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και ελπίζουμε να μας βοηθήσει να φτάσει η ομάδα στη θέση της».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Μονακό και είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω αυτά τα νέα χρώματα» λέει στο video ο 27χρονος επιθετικός.

Ο Κολομβιανός κόστισε στην Μονακό 60 εκατ. ευρώ και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του γαλλικού πρωταθλήματος, ενώ μπήκε και στην πρώτη 5άδα στα deal όλων των εποχών.
Από τις 31 Μαρτίου, οι Μονεγάσκοι έχουν ξοδέψει 130 εκατ. ευρώ και έχουν αποκτήσει μόλις τρεις παίκτες: Ραδαμέλ Φαλκάο (60), Τζέιμς Ροδρίγες (45) και Ζοάο Μουτίνιο (25).

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα