Στην Βέρντερ ο Μακιάντι

Στην Βέρντερ ο Μακιάντι

bet365

Πρώτη μεταγραφή επί των ημερών Ντουτ είναι ο Κονγκολέζος χαφ, ο οποίος αφήνει την Φράιμπουργκ στο τέλος της σεζόν.

Ο 29χρονος ενεργοποίησε τη ρήτρα που τον αφήνει ελεύθερο για να υπογράψει μέχρι το 2016 με τον σύλλογο της Βρέμης. «Ο Σέντρικ βρισκόταν εδώ και πολύ καιρό στα ραντάρ μας. Είναι ένας παίκτης πολυεργαλείο που τα πήγε εξαιρετικά καλά στην Φράιμπουργκ και έχει την ωριμότητα που θέλουμε. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επέλεξε να έρθει στην Βρέμη» ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντή, Τόμας Αϊχιν.

Ο Ρόμπιν Ντουτ ανέλαβε πριν μερικές μέρες την Βέρντερ αντικαθιστώντας τον Τόμας Σάαφ (ήταν στον πάγκο από το 1999) και δήλωσε: «Είναι ένας επιθετικά προικισμένος παίκτης που έχει μεγάλη ποιότητα στα αμυντικά του καθήκοντα. Η εμπειρία του στην Bundesliga θα μας βοηθήσει πολύ».

Από την πλευρά του ο Μακιάντι, εξέφρασε ενθουσιασμό για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται στην καριέρα του. «Ημουν για τέσσερα υπέροχα χρόνια στην Φράιμπουργκ και είμαι ευγνώμων γι' αυτό. Ομως η Βέρντερ είναι σπουδαίος σύλλογος και δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία. Το γεγονός ότι ο Ρόμπιν Ντουτ είναι ο νέος προπονητής είναι κάτι που μου άρεσε, αφού γνωρίζει εμένα και τις ικανότητές μου».

Ο Μακιάντι εντάχθηκε στο δυναμικό της Φράιμπουργκ το 2009 από την Βόλφσμπουργκ, πραγματοποίησε 138 εμφανίσεις και πέτυχε 13 γκολ. Είναι επίσης 14 φορές διεθνής με την Εθνική Κονγκό, έχοντας σκοράρει μία φορά.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα