Παίκτης της Μπριζ ο Βλάχος!

Παίκτης της Μπριζ ο Βλάχος!

Gazzetta team
Παίκτης της Μπριζ ο Βλάχος!

bet365

Ο Βαλεντίνος Βλάχος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στο Βέλγιο και πλέον πρέπει να θεωρείται παίκτης της Μπριζ του Γκρέταρσον.

Από το πρωί της Τρίτης ο Βαλεντίνος Βλάχος ταξίζεψε μαζί με τον μάνατζέρ του Θεόφιλου Καρασσαβίδη στο Βέλγιο προκειμένου να τελειώσει το θέμα της μεταγραφής του στην Μπριζ όπου τεχνικός διευθυντής είναι ο Αρναρ Γκρέταρσον που είχε θητεύσει στο ίδιο πόστο στην ΑΕΚ επί προεδρίας Σταύρου Αδαμίδη με τον οποίο πάντως δεν... την πάλευε καθόλου!

Πολύ πριν μπει η Ανοιξη οι δυο πλευρές, η βελγική ομάδα και ο Ελληνας παίκτης δηλαδή, είχαν συζητήσει για το ενδεχόμενο από το καλοκαίρι να ξεκινήσουν συνεργασία. Μάλιστα η επαφή μεταξύ τους παρέμενε ανοιχτή (μέσω του Ελληνα ατζέντη) και έτσι επί της ουσίας όταν ήρθε η ώρα να κλείσει η μεταγραφή έγινε σε χρόνο... μηδέν. Ο Γκρέταρσον έχει πολύ καλή άποψη για τον Βαλεντίνο Βλάχο που η αλήθεια είναι πως ήταν ο ποδοσφαιριστής που ξεχώρισε στην τραγική έως κάκιστη σεζόν της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Η Μπριζ θα αγωνίζεται στο Europa League ενώ αναμένεται τη νέα σεζόν να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα του Βελγίου... Πάντως υπάρχει κι άλλη βελγική ομάδα που έχει μπει... σφήνα!

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα