«Σκληρό πόκερ για Μολό»

«Σκληρό πόκερ για Μολό»

«Σκληρό πόκερ για Μολό»

bet365

Ο εκπρόσωπος του Γιοάν Μολό είναι σύμφωνα με τους Γάλλους στην Ελλάδα για επαφές με τον Ολυμπιακό με τα ΜΜΕ της χώρας να κάνουν λόγο για «σκληρό πόκερ».

Με βάση την ενημέρωση από την Γαλλία ο Ζαν Πιέρ Μπερνέ είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί τα συμφέροντα του Μολό και ταξίδεψε στην χώρα μας για την προοπτική του Ολυμπιακού. Η Νανσί αξιώνει πάντως από 4 έως 6 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, κάτι που σημαίνει πως πρόκειται για πολύ δύσκολη περίτπωση.

Οι Γάλλοι μιλούν για σκληρές διαπραγματεύσεις όσων μπουν στον... χορό για τον παίκτη ενώ η Σεντ Ετιέν που τον ήθελε έκανε πίσω λόγω του ποσού που ζητά ο σύλλογός του. Ωστόσο ομάδες όπως η Φούλαμ και η Φενέρ ενδιαφέρονται ακόμα και έχουν την δυνατότητα να δώσουν αυτά τα χρήματα.

Από την άλλη ο Μολό που έχει αποσπάσει πολύ καλά σχόλια και κριτικές για τα προσόντα του ως χαφ, είναι ένας παίκτης που απασχόλησε τους Πειραιώτες από την γαλλική αγορά. Προς το παρόν βέβαια δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την παρουσία του ατζέντη του ποδοσφαιριστή στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα