Αποχαιρέτησε ο Αμπιντάλ!

Αποχαιρέτησε ο Αμπιντάλ!

Θάνος Σαρρής
Αποχαιρέτησε ο Αμπιντάλ!

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα, καθώς δεν άκουσε από το σύλλογο την πρόταση που περίμενε!

Έπειτα από έξι χρόνια και αμέτρητες συγκινήσεις, ο Ερίκ Αμπιντάλ αποχαιρέτησε την Μπαρτσελόνα. Η εικόνα του οποίου να σηκώνει το Τσάμπιονς Λιγκ του 11 προκάλεσε συγκίνηση σε όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη. Τα προβλήματα συνεχίστηκαν, ωστόσο ο Γάλλος επέστρεψε δυνατός. Ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει την μπάλα, αλλά η πρόταση της Μπάρτσα δεν τον ικανοποίησε, καθώς του προσέφερε πόστο στην ομάδα και όχι συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστή.

«Ήθελα να συνεχίσω εδώ, αλλά ο σύλλογος το είδε διαφορετικά και το σέβομαι. Φεύγω, αλλά θα γυρίσω, επειδή έχω μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Θα το σκεφτώ, αλλά εκτιμώ τη χειρονομία. Θα ήθελα ο προπονητής να μου δώσει χρόνο συμμετοχής έτσι ώστε να αποχαιρετήσω το Καμπ Νόου. Είναι πολύ δύσκολη μέρα για μένα, έπαιξα στη Μπάρτσα για έξι χρόνια και αυτή ήταν η μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Δεν έχω προτάσεις αυτή τη στιγμή. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου, θα είναι δύσκολο να φύγω.

Δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου να σταματάει το ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ όλους τους προπονητές και το ιατρικό τιμ, καθώς και τον doctor Μεδίνα (τον χειρούργησε δύο φορές). », δήλωσε ο παίκτης δακρυσμένος, τονίζοντας ότι χρειάζεται οικογενειακές στιγμές. Ευχαρίστησε τη σύζυγο και τις κόρες του, καθώς και τον ξάδερφό του, ο οποίος του έδωσε το μόσχευμα για την επέμβαση στο συκώτι. Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο και όσους νοιάστηκαν για αυτόν.

«Οι πόρτες είναι ανοιχτές για τον Αμπιντάλ ώστε να αποτελέσει τον τεχνικό διευθυντή όλων των ακαδημιών. Έχει κερδίσει τις καρδιές μας και έχει δείξει πολύ σημαντικά πράγματα για τη ζωή», τόνισε ο Ροσέλ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η Μπάρτσα δεν θα αποσύρει τη φανέλα του.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα