Επαφές σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ

Επαφές σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Επαφές σε όλα τα επίπεδα στην ΑΕΚ

bet365

Συνεχίζονται στην ΑΕΚ οι συνεντήσεις όσον αφορά την επόμενη ημέρα. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει επαφή με την εταιρεία που κάνει τα έργα στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου των Σπάτων. Ακολουθούν και οι παίκτες.

Στην ΑΕΚ έχουν σηκώσει μανίκια και συνεχίζουν σε εντατικούς ρυθμούς να κλείνουν τη μία τρύπα πίσω από την άλλη. Έτσι, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα έχει συνάντηση με την εταιρεία που κάνει τα έργα στα γήπεδα του προπονητικού κέντρου των Σπάτων. Ο Σερβοέλληνας αναμένεται να εισηγηθεί βελτιώσεις στα γήπεδα ώστε να είναι απόλυτα έτοιμα. Μάλιστα, στο σημερινό ραντεβού θα βρίσκεται και ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος.

Συναντήσεις θα υπάρξουν όμως και με ποδοσφαιριστές. Τα δύο θέματα που καίνε είναι αυτά των Μητρόπουλου και Κορδέρο με την Ένωση να επιθυμεί την παραμονή τους, αλλά τα πράγματα να είναι δύσκολα. Επίσης, δύσκολα θα παραμείνει ο Αρκούδας στον οποίο δεν έχει γίνει πρόταση, ενώ αντίθετα, λογικά δεν θα υπάρξει θέμα με τον Παυλή αφού και ο ίδιος επιθυμεί να παραμείνει και να βοηθήσει την ομάδα στο νέο ξεκίνημα που κάνει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα