Ευχαριστεί την Θύρα 7 ο Ερασιτέχνης

Ευχαριστεί την Θύρα 7 ο Ερασιτέχνης

Gazzetta team
Ευχαριστεί την Θύρα 7 ο Ερασιτέχνης

bet365

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους Συνδέσμους της Θύρας 7 για την οικονομική στήριξει που του παρέχει, εξέδωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά για πολλοστή φορά τους Συνδέσμους της Θύρας 7 οι οποίοι, συνεχίζοντας την έμπρακτη στήριξή τους στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, παρέδωσαν με τη μορφή της οικονομικής ενίσχυσης το ποσό των 14.000 ευρώ.

Οι τίτλοι και οι διακρίσεις της εφετινής αγωνιστικής περιόδου αποτελούν τη σημαντικότερη ηθική ανταμοιβή για όλους όσοι συνέβαλαν -τα μέγιστα- με το υστέρημά τους, ώστε οι αθλητές και οι αθλήτριές μας να προπονούνται και να αγωνίζονται απρόσκοπτα και προσηλωμένοι στους αγωνιστικούς στόχους, που τελικώς επιτεύχθηκαν.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα