Το άμεσο κέρδος, αλλά και η μακροχρόνια ζημιά

Το άμεσο κέρδος, αλλά και η μακροχρόνια ζημιά

bet365

Το Απήλιον αλλάζει χέρια, αλλά από το deal του Τσακίρη με τον Παναθηναϊκό βγαίνει κερδισμένος ο Πανιώνιος. Μακροχρόνια ζημιά αν δεν βρεθεί λύση.

Τσακίρης και Παναθηναϊκός συμφώνησαν για την πώληση του προπονητικού κέντρου Απήλιον στο Κορωπί έναντι του ποσού των 8 εκατ. ευρώ. Από την αγοροπωλησία κερδισμένος θα βγει και ο Πανιώνιος, αφού στα ταμεία της ΠΑΕ θα μπει το 10% του ποσού κάτι που σημαίνει βαθιά ανάσα για τα ταμεία του συλλόγου σε μία ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο!

Μάλιστα, το ποσό αυτό αναμένεται να μπει άμεσα στα ταμεία του Ιστορικού με την μορφή μετρητών μάλσιτα όπως επιβεβαίωσαν και οι άνθρωποι του συλλόγου κάτι που σημαίνει ότι ένα μεγάλο άνοιγμα του Ιστορικού θα καλυφθεί!

Ναι μεν αλλά...

Τα λεφτά αυτά είναι μία μεγάλη ανάσα για την ομάδα και την βιωσιμότητα του συλλόγου, αλλά αν δει κανείς στο μέλλον ο Πανιώνιος βγαίνει ζημιωμένος από την παραχώρηση του Απήλιον στον Παναθηναϊκό.

Και αυτό γιατί στο Κορωπί υπήρχαν οι Ακαδημίες του συλλόγου και πλέον όλες οι μικρές ομάδες θα πρέπει να βρουν άλλο γήπεδο για να δίνουν τα παιχνίδια τους. Επίσης, δεν ήταν λίγα τα παιδιά που προέρχονταν από την επαρχία κι έμεναν στο Απήλιον κάτι που σημαίνει ότι πλέον μένουν στο δρόμο.

Καταλαβαίνει κανείς ότι χωρίς «σπίτι» οι Ακαδημίες του Πανιωνίου θα υπάρχει πρόβλημα στο μέλλον για την βιωσιμότητα του συλλόγου, όταν μάλιστα αυτός ο σύλλογος θα πρέπει αποκλειστικά να βασίζεται στα πιτσιρίκια του από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος πρόεδρος που θα βάζει λεφτά.

Επίσης, πρόβλημα δημιουργείται και με την πρώτη ομάδα αφού θα πρέπει επίσης να βρει εγκαταστάσεις για να προπονείται και όλοι γνωρίζουν ότι το ταμείο είναι μείον και θα πρέπει η λύση που θα βρεθεί να επιβαρύνει όσο γίνεται λιγότερο τα οικονομικά της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα