Κράσιτς για Σάντερλαντ

Κράσιτς για Σάντερλαντ

Κράσιτς για Σάντερλαντ

bet365

Πρόσω ολοταχώς για την Σάντερλαντ οδεύει σύμφωνα με τους Άγγλους ο Μίλος Κράσιτς, του οποίου το όνομα έχει εμπλακεί και με τον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος χαφ έχει συμβόλαιο με την Φενέρ που έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο ατζέντης του εδώ και μέρες έχει ξεκινήσει ένα... γαϊτανάκι δηλώσεων για την Πρέμιερ Λιγκ και για ομάδες που θέλουν τον Μίλος Κράσιτς.

Το όνομά του έχει συνδεθεί από την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ μέχρι την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ, Τσέλσι και την Σάντερλαντ. Όπως ανακύπτει από την τελευταία ενημέρωση από το νησί η Σάντερλαντ είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Θυμίζουμε πως το όνομα του Κράσιτς έχει γραφτεί αρκετά για τον Ολυμπιακό. Πρόκειται για ένα παίκτη με διεθνείς παραστάσεις που έχει φορέσει και την φανέλα της Γιουβέντους. Κοστολογείται δε από 6-7 μέχρι 9 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα