«Τιμή μου η Ρεάλ Μαδρίτης»

Θάνος Σαρρής
«Τιμή μου η Ρεάλ Μαδρίτης»

bet365

Τα σενάρια θέλουν τον Φάμπιο Καναβάρο να αποτελεί τον βοηθό του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ιταλός πρώην αμυντικός τόνισε ότι θα είναι τιμή του να επιστρέψει στη «Βασίλισσα».


Ο Καναβάρο είναι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο επικρατέστερος για δεξί χέρι του Ιταλού προπονητή, ο οποίος είναι ένα βήμα από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχοντας παίξει στο παρελθόν στους Μερένγκες και έχοντας ως συμπαίκτες του κάποιους από τους νυν παίκτες, ο Φάμπιο είναι έτοιμος για την επιστροφή!

«Μακάρι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω τίποτα. Το να επιστρέψω στη Μαδρίτη θα είναι μια μεγάλη τιμή για εμένα. Έζησα την εμπειρία ως ποδοσφαιριστής και θα είναι απίθανο το να επιστρέψω. Το να δουλέψω με κάποιον που έχει το επίπεδο του Αντσελότι θα ήταν εξαιρετικό. Είμαι σίγουρος ότι ο Κάρλο είναι έτοιμος για τη Μαδρίτη. Έχει θριαμβεύσει στη Μίλαν , στην Τσέλσι και τώρα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι ποδοσφαιριστές είναι χαρούμενος με αυτόν. Η Υποστήριξε των αποδυτηρίων είναι το πιο σημαντικό για έναν προπονητή και ο Αντσελότι πάντα τα καταφέρνει με αυτά», είπε, ενώ πρόσθεσε ότι είναι κρίμα που η περιπέτεια του Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης τελείωσε με αυτόν τον τρόπο. Είναι ένας μεγάλος προπονητής και νομίζω ότι έχει κάνει σημαντική δουλειά. Ειλικρινά, πιστεύω ότι οι Μαδριλένοι πρέπει να τον ευχαριστήσουν».

 

LA LIGA Τελευταία Νέα