«Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ»

«Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ»

«Θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Μπρούνο Τσιρίλο μιλάει αποκλειστικά στο gazzetta.gr κι εξηγεί ότι η τρίτη κατηγορία δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνον.

Όπως διαβάσατε και πριν ο άλλοτε στόπερ της ΑΕΚ επιθυμεί να επιστρέψει στην ΑΕΚ ακόμα και αν αυτή αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία αφού πρόκειται για μία ξεχωριστή σχέση που έχει με την συγκεκριμένη ομάδα και τον κόσμο της. Για του λόγου το αληθές το gazzetta.gr επικοινώνησε μαζί του για να επιβεβαιώσει τα παραπάνω αλλά και για να ξεκαθαριστεί η κατάσταση αν κι εφόσον υπάρχει δηλαδή κάποια επαφή ή κάποια κουβέντα ήδη με την Ένωση.

«Είναι γνωστά τα αισθήματά μου για την ΑΕΚ. Αποτελεί μία ομάδα σταθμό στην καριέρα μου, έχω δεθεί με το κόσμο και σίγουρα για μένα θα είναι πάντα μία ξεχωριστή προοπτική και μία ιδιαίτερη περίπτωση για να παίζω σε αυτή την ομάδα. Για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο η κατηγορία στην οποία θα βρίσκεται η ομάδα, απεναντίας αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για μένα να βοηθήσω στα δύσκολα το σωματείο και θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να μου δοθεί η δυνατότητα να παίξω ξανά στην ΑΕΚ», μιλώντας στο gazzetta.gr.

«Εγώ βρίσκομαι ήδη στην Αθήνα, το γεγονός ότι η οικογένειά μου είναι ήδη εδώ αποτελεί ένας ακόμα σοβαρός λόγος να μείνω στην Αθήνα και να μεταγραφώ στην ΑΕΚ ωστόσο θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή ακόμα».

Ο Μπρούνο Τσιρίλο είχε μία επαφή πριν από ένα μήνα με τον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή της ΑΕΚ, Τραϊανό Δέλλα, ωστόσο τότε δεν ήταν ακόμα ούτε για τον ίδιο τον «Τράι»ότι θα συνεχίσει ως τεχνικός στο πάγκο της Ένωσης, όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρξει νέα επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών αν κι εφόσον βέβαια, υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από την πλευρά της ΑΕΚ. Διότι, ακόμα και αν υπάρξει επικοινωνία, κάτι που δεν είναι απίθανο αφού πρόκειται για δύο άτομα που έχουν πολύ καλές σχέσεις, αν η ΑΕΚ δεν επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της τον Ιταλό ο διάλογος θα γίνει απλά μεταξύ δύο καλών φίλων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα