«Ο ΠΑΣ έχει ψυχικά αποθέματα»
Η ομάδα του Χριστόπουλου παραμένει στην κορυφή των πλέι οφ, σε ισοβαθμία με τον ΠΑΟΚ και δύο βαθμούς πάνω από τον Ατρόμητο, θέλοντας να διατηρηθεί πιο ψηλά από τους Περιστεριώτες. Ο Κοροβέσης, με δηλώσεις του στην κάμερα της Νοva τόνισε ότι το ματς με την ομάδα του Παράσχου θα είναι δυνατό, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους.
«Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι αλλά εμείς θα πάμε εκεί και θα κοιτάξουμε πως θα παίξουμε και τι απώλειες θα έχουμε. Θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας και αν δεν χάσουμε κάνουμε ένα μεγάλο βήμα να μείνουμε μακριά από την τελευταία θέση. Ένα εκτός έδρας ματς είναι διαφορετικό πάντα, θα κοιτάξουμε πρώτα το μηδέν και μετά να πετύχουμε κάποιο γκολ για να πάρουμε τη νίκη. Πιστεύω πως έχουμε πολλά ψυχικά αποθέματα και φάνηκε από το ματς στην Τούμπα. Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους και όλα θα πάνε καλά», δήλωσε ο Κοροβέσης.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
