Ανακοίνωσε Ντεντάκη ο Πλατανιάς

Ανακοίνωσε Ντεντάκη ο Πλατανιάς

bet365

Μετά την αποχώρηση του Τσιντί, ο Πλατανιάς ανακοίνωσε την απόκτηση του 18χρονου δεξιού μπακ του Κισσαμικού Αντώνη Ντεντάκη.

Μια αποχώρηση και μια μεταγραφή είχε η σημερινή ημέρα για τον Πλατανιά. Οι Χανιώτες λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Τσιντί, γνωστοποίησαν πως απόκτησαν τον 18χρονο δεξιό μπακ του Κισσαμικού Αντώνη Ντεντάκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη Ντεντάκη από την ομάδα του Κισαμικού, την οποία ευχαριστεί για τη συνεργασία».

Κισσαμικός: «Τιμή για τον σύλλογο»

Ανακοίνωση έβγαλε και ο Κισσαμικός κάνοντας λόγο για τιμή για τον σύλλογο. Αναλυτικά ανέφερε: «Ο Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την Π.Α.Ε. Πλατανιάς για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Αντώνη-Ανδρέα Ντεντάκη. Αποτελεί τιμή για τον Σύλλογό μας η ένταξη ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής μας σε ομάδα της Super League και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και να μπορέσει να πραγματοποιήσει τους στόχους του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα