Στα δικαστήρια Βέροια και δήμος

Στα δικαστήρια Βέροια και δήμος

Gazzetta team
Στα δικαστήρια Βέροια και δήμος

bet365

Η ομάδα της Βέροιας δεν έχει καταφέρει να τα βρει με τον δήμο της πόλης για το ποσό που πρέπει να καταβληθε΄ί, μιας και το στάδιο είναι δημοτικό και οι δύο πλευρές οδηγούνται στα δικαστήρια.

Οι τοπικές αρχές δικαιούνται το 15% από τις εισπράξεις των εισιτηρίων, καθώς το γήπεδο ανήκει στο δήμο και ζητούν από την «Βασίλισσα» τις οικονομικές καταστάσεις των τελευταίων πέντε ετών, ώστε να υπολογίσουν το ποσό που τους οφείλεται. Η ομάδα από την άλλη τονίζει ότι δεν οφείλει χρήματα, καθώς ανέλαβε εξ' ολοκλήρου την ανακαίνιση του γηπέδου και δεν θέλει να δώσει επιπλέον λεφτά στο δήμο. Οι συζητήσεις κατέληξαν σε αδιέξοδο και πλέον το δικαστήριο είναι αυτό που θα αποφασίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα