«Αντίο» και από Σκόουλς!

«Αντίο» και από Σκόουλς!

Gazzetta team
«Αντίο» και από Σκόουλς!

bet365

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Άλεξ Φέργκιουσον ότι τελειώνει την προπονητική καριέρα του, ήταν η σειρά του Πολ Σκόουλς να κοινοποιήσει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο διεθνής μέσος, 37 ετών σήμερα, είχε δηλώσει το καλοκαίρι του 2011 ότι σταματά το ποδόσφαιρο, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2012 επέστρεψε στην ενεργό δράση για να ενισχύσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ποδοσφαιριστής είχε αποδεχθεί πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» να παρατείνει το συμβόλαιό του για ένα ακόμη χρόνο, ώστε να συμπληρώσει εικοσαετία στη Γιουνάιτεντ, όμως η απόφαση του Φέργκιουσον τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

Ο Σκόουλς αγωνίζεται στη Μάντσεστερ από το 1993, έχοντας κατακτήσει σε αυτό το διάστημα 11 πρωταθλήματα, 3 Κύπελλα, 2 Λιγκ Καπ, 5 Κομιούνιτι Σιλντ, 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα