Νίκη για την άνοδο θέλει ο Παναιγιάλειος

Gazzetta team
Νίκη για την άνοδο θέλει ο Παναιγιάλειος

bet365

Στη νίκη με την οποία θα σφραγίσει για τα καλά την ανοδό του στην παραπάνω κατηγορία στοχεύει ο Παναιγιάλειος στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Αποκλείστηκαν Αργυρόπουλος Καράδαης και Γιαννίκος.

Ο Νίκος Κουρμπανάς δεν μπορεί να υπολογίζει για το εν λόγω παιχνίδι στις υπηρεσίες των Διαμαντόπουλου, Ακπαρίδη, Μαυρόπουλου (αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού και τιμωρίας) και τους Καράδαη, Γιαννίκο (έμειναν εκτός για αγωνιστικούς .

Στο σημείο αυτό να προσθέσουμε πως στα ήδη υπάρχοντα πρόβλήματα προστέθηκε και αυτό του Αργυρόπουλου που τραυματίστηκε και αποκλείστηκε από την αποστολή των «μελανόλευκων».

Την 19μελή αποστολή του συλλόγου της Αχαϊας απαρτίζουν οι: Ρίζος, Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Θεοφανόπουλος, Αγουρίδης, Τ. Παπαδόπουλος, Σούλης, Παπαχρήστος, Γ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Δαλιάνης, Μπουρλάκης, Σκαρτσίλας, Μπουλούμπασης, Λαλαής, Κανελλόπουλος, Λαζανάς και Μπούνας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα