Σαλίνο σε Πειραιά, Μπαρμπόσα για Ολυμπιακό

Σαλίνο σε Πειραιά, Μπαρμπόσα για Ολυμπιακό

Σαλίνο σε Πειραιά, Μπαρμπόσα για Ολυμπιακό

bet365

Το όνομά του είναι στις ερυθρόλευκες λίστες εδώ και περίπου δύο χρόνια. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα μιλάει στο gazzetta.gr για το deal του Ολυμπιακού με τον κολλητό του Λεάντρο Σαλίνο και την... προοπτική των πρωταθλητών.

Ο Μπαρμπόσα σε δηλώσεις του στο gazzetta.gr αναφέρεται στην συμφωνία του φίλου του με τους ερυθρόλευκους, στις επαφές που είχε μαζί τους και τα δικά του θέλω ενόψει του καλοκαιριού. «Είναι αλήθεια πως το συμβόλαιό μου με την Μπράγκα εκπνέει φέτος. Έχω προτάσεις από την Πορτογαλία, όμως θα ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου εκτός αυτής. Θέλω να παίξω στο εξωτερικό. Είναι κάτι που σκέφτομαι πια σοβαρά», μας μετέφερε αρχικά ο διεθνής Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

«Αυτήν την στιγμή έχω μία προσφορά από το Μεξικό, δύο από την Γερμανία και δύο από την Ιταλία. Έχω χρόνο μπροστά μου να σκεφτώ το τι θέλω να κάνω. Θα αξιολογήσω όλες τις προτάσεις που θα μου γίνουν και μετά θα καταλήξω. Για μένα το παν δεν είναι τα χρήματα αλλά οι συνθήκες και το τι είναι σε θέση να σου προσφέρει ένας σύλλογος. Είναι πολύ σημαντικό να παίζεις κάπου όπου θα το ευχαριστιέσαι», συνέχισε ο παίκτης.

Ερωτηθείς για τον Ολυμπιακό και το κατά πόσον είχε επαφές με την ομάδα ισχυρίστηκε: «Είχαν επικοινωνήσει μαζί μου από τον Ολυμπιακό στις αρχές της χρονιάς. Με πήραν τηλέφωνο και τον Γενάρη για να συζητήσουμε την προοπτική μίας συνεργασίας, όμως δεν επανήλθαν ξανά». Όσο για το εάν θα αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό τόνισε: «Φυσικά και θα πήγαινα. Γιατί όχι; Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με πολύ καλό όνομα και φήμη, που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και κάθε χρόνο μετέχει με αξιώσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σε περίπτωση που ήταν πρόσφορο το έδαφος γιατί να μην έπαιρνα μεταγραφή εκεί;».

Η συζήτησή μας βέβαια δεν θα μπορούσε να μην περιστραφεί και γύρω από τον συμπαίκτη του στην Μπράγκα, Λεάντρο Σαλίνο, σχετικά με το deal του με τους πρωταθλητές Ελλάδας: «Ξέρω για την συμφωνία του Λεάντρο με τον Ολυμπιακό. Συζητήθηκε αρκετά εδώ στην Πορτογαλία. Ο Σαλίνο είναι πολύ καλός μου φίλος. Έχουμε εξαιρετική σχέση. Είναι ένας παίκτης με πολλά προσόντα και αμυντικά και επιθετικά. Προσωπικά μπορώ να εγγυηθώ για την αξία του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει την δυνατότητα να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό. Μπορεί να τον βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα