Ο Μελισσανίδης μίλησε με Νοτιά!

Ο Μελισσανίδης μίλησε με Νοτιά!

Ο Μελισσανίδης μίλησε με Νοτιά!

bet365

Δημήτρης Μελισσανίδης και Νίκος Νοτιάς επικοινώνησαν και φαίνεται πως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν θα βάλει... εμπόδια στα σχέδια του πρώτου.

Με τους Supporters να παρουσιάζονται απόλυτα θετικοί στο πρότζεκτ Μελισσανίδη για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ αυτό που άπαντες αναζητούσαν να μάθουν είναι αν το ίδιο ίσχυε και στην περίπτωση του μεγαλομετόχου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ Νίκου Νοτιά.

Η αλήθεια είναι πως ο Νεϋορκέζος επιχειρηματίας ήταν εκνευριστικά εξαφανισμένος όλο το προηγούμενο αποτέλεσμα προκαλώντας εκνευρισμό και προβληματισμό στους Ενωσίτες με τη στάση του. Ωστόσο σύμφωνα σύμφωνα με πληροφορίες από τις ΗΠΑ και την Νέα Υόρκη φαίνεται πως (και) ο Νικός Νοτιάς ξεκαθάρισε στον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη ότι θα παρατηρεί διακριτικά τις εξελίξεις και πως δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο στα σχέδια του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν (από δημοσίευμα της ιστοσελίδας aek-live.gr) πως ο Νοτιάς επικοινώνησε με τον Μελισσανίδη και γνωστοποίησε τις προθέσεις του (τις οποίες συνοπτικά αναφέρουμε παραπάνω) αποδεικνύοντας πως στόχος του δεν είναι σε καμία περίπτωση να δυσκολέψει το πρότζεκτ του ''Τίγρη''. Αυτό βέβαια μένει να αποδειχθεί και στη διάρκεια της Γ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ όπου και θα αποδειχθεί η στάση που θα κρατήσει ο Νοτιάς μέσω του εκπροσώπου του Σίμου.

Σ' αυτό το σημείο βέβαια πρέπει να υπενθυμίσουμε πως στην Γ.Σ. της 14ης Μαΐου στα Σπάτα δεν δύναται να ληφθεί απόφαση για πτώχευση της εταιρείας αφού δεν υπάρχει στα θέματα ημερήσιας διάταξης. Αυτό μπορεί να γίνει με τον ορισμό νέας γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ (άμεσα φυσικά, αρχές Ιουνίου) και εκεί να αποφασιστεί από κοινού η επόμενη μέρα της ΑΕΚ, δηλαδή υποβιβασμός στην Γ' κατηγορία και όλα τα υπόλοιπα λίγο - πολύ γνωστά που θα ακολουθήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα