Αποχαιρέτησε ο Σάμαρης

Αποχαιρέτησε ο Σάμαρης

bet365

Στις προπονήσεις επέστρεψε η ομάδα του Πανιωνίου, πήρε μέρος ο Λαμπρόπουλος, αποχαιρέτησε ο Σάμαρης.

Τα κεφάλια μέσα στον Πανιώνιο από σήμερα, αφού οι παίκτες του Ιστορικού πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση μετά την άδεια του Πάσχα.

Σε αυτή έλαβε μέρος και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο οποίος αν και ακόμα κάνει θεραπεία, ακολούθησε και μέρος της προπόνησης των συμπαικτών του. Επίσης, στην Νέα Σμύρνη βρέθη και ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος αποχαιρέτησε του συμπαίκτες του, αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος παίκτης δήλωσε στο επίσημο σάιτ της ομάδας: «Πέρασα 3,5 πάρα πολύ όμορφα χρόνια στον Πανιώνιο, με δυνατά συναισθήματα, χαρές αλλά και λύπες. Μου έχουν μείνει πολύ όμορφες στιγμές και είμαι περήφανος που φόρεσα την φανέλα και αγωνίστηκα στον ιστορικότερο σύλλογο της Ελλάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τους προπονητές μου, για όλα αυτά που πρόσφεραν. Φυσικά δεν θα ξεχάσω ποτέ τους υπαλλήλους της ομάδας που είναι υπεύθυνοι για την λειτουργίας της, τους φροντιστές και τους φυσιοθεραπευτές.

Παράλληλα ευχαριστώ τον κόσμο της ομάδας και ειδικά τους "Πάνθηρες" που ήταν πάντοτε παρόντες. Θα τους έχω για πάντα στην καρδιά μου.

Τέλος ευχαριστώ θερμά την παρούσα διοίκηση της ομάδας, καθώς σε τόσο δύσκολες οικονομικά εποχές, μου πρόσφερε νέο συμβόλαιο και μου άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για να συνεχίσω την καριέρα μου. Ελπίζω να βοήθησα κι εγώ να ξεπεραστούν κάποια από τα προβλήματα με τα χρήματα της μεταγραφής μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα