Δεν... κάνει πίσω για Μπότα η Ίντερ

Δεν... κάνει πίσω για Μπότα η Ίντερ

Δεν... κάνει πίσω για Μπότα η Ίντερ

bet365

Ο Ρουμπέν Μπότα θα μείνει εκτός για περίπου 6 μήνες με ρήξη χιαστών και μηνίσκου, όμως η Ίντερ δεν σκοπεύει να ακυρώσει τη συμφωνία με τον Αργεντίνο.

Η Ίντερ έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες με τον Μπότα, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Τίγρε στο τέλος της σεζόν. Πλέον, όμως, φαίνεται ότι δεν τραυματίζονται μόνο αυτοί που ανήκουν στο ρόστερ των νερατζούρι, αλλά και εκείνοι που πρόκειται να ενταχθούν σε αυτό… Η ατυχία, λοιπόν, χτύπησε και την πόρτα του 23χρονου μέσου, ο οποίος λίγο καιρό πριν το ταξίδι του στην Ευρώπη τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Στις 23 Απριλίου η Τίγρε νίκησε 1-0 την Αρχεντίνος Τζούνιορς, με τον Μπότα να αποχωρεί τραυματίας στο 58’. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία περίπου 3 εβδομάδων, όμως αποδείχθηκε ότι δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα… Ο Μπότα υπέστη ρήξη χιαστών και μηνίσκου, θα μείνει για τουλάχιστον 6 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως η Ίντερ δε θα ακυρώσει τη συμφωνία της με τον Αργεντίνο, καθώς φαίνεται ότι πιστεύει πολύ σε αυτόν.

 

SERIE A Τελευταία Νέα