Δεν βιάζεται ο Κομπότης

Gazzetta team
Δεν βιάζεται ο Κομπότης

bet365

Οι εξελίξεις στο θέμα του επόμενου τεχνικού του Ολυμπιακού μετατίθενται για μετά το Πάσχα και ίσως προκύψουν μετά τα μέσα του Μαΐου, αφού ο Γιάννης Κομπότης δεν βιάζεται.

Είναι δεδομένο ότι οι Βοιωτοί την επόμενη χρονιά θα έχουν αρκετές αλλαγές. Μετά την αποχώρηση των Μπουμάλ Και Μεντί, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν και άλλοι ποδοσφαιριστές, ενώ και ο Παναγιώτης Κόρμπος προανήγγειλε την αποχώρησή του. Στο μεταξύ, η ομάδα της Λειβαδιάς δεν έχει βρει ακόμα τον τεχνικό που θα κάτσει στον πάγκο της για την επόμενη χρονιά.

Ο Γιάννης Κομπότης θεωρεί ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, αφού ο χρόνος φτάνει και περισσεύει, θέλοντας έτσι να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερο επιλογή, μετά τη βεβιασμένη απόφαση για Βέλιτς. Έτσι είναι πιθανόν εξελίξεις να υπάρξουν μετά τις 15 Μαΐου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα