Ολαϊτάν και επίσημα στον Ολυμπιακό!

Ολαϊτάν και επίσημα στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Ολαϊτάν και επίσημα στον Ολυμπιακό!

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και με την... βούλα ο Μίκαελ Ολαϊτάν με τους Πειραιώτες να γνωστοποιούν το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης την μεταγραφή. Τα νέα πρόσωπα στου Ρέντη την Μεγάλη Τετάρτη.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ολαϊτάν Ογιενέιε Μίκαελ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Ο νεαρός άσος που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Βέροια θα είναι την Μεγάλη Τετάρτη στου Ρέντη για να ξεκινήσει προπονήσεις. Μαζί του αναμένονται οι Γιάννης Ζαραδούκας, Ανδρέας Τάτος, Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Ποτουρίδης και Δημήτρης Διαμαντάκος. Όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα είναι μαζί με τον Αφρικανό παίκτη την Μεγάλη Τετάρτη στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Εκείνος που θα λείπει θα είναι ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Βέβαια δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το πόσοι εξ αυτών θα μείνουν στο ρόστερ των ερυθρόλευκων για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτό περικλείει και τον Ολαϊτάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα