Τα λένε το 2009 Κόκκαλης - Βαλβέρδε

Τα λένε το 2009 Κόκκαλης - Βαλβέρδε

Στις αρχές της χρονιάς θα καθήσουν στο ίδιο τραπέζι Σωκράτης Κόκκαλης και Ερνέστο Βαλβέρδε για να συζητήσουν την ανανέωση της συνεργασίας του. Και οι δύο πλευρές εμφανίζονται απόλυτα ικανοποιημένες απο την παρουσία της ομάδας στη βαθμολογία, όσο και για το ποδόσφαιρο το οποίο παίζει. Έτσι, με την είσοδο του 2009 αποφασίστηκε να γίνει η κουβέντα για την ανανέωση του συμβολαίου.

Σύμφωνα με τ' όσα προέκυψαν οι δύο πλευρές εξέφρασαν στο τετ-α-τετ την ικανοποίησή τους για την συνεργασία τους και συμφώνησαν να τα... πουν ξανά μετά τα Χριστούγεννα.

«Να συνεχίσουμε το έργο του Γουλανδρή»
 

Σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΠΕΦΟ  στα Καμίνια, στη μνήμη Νίκου Γουλανδρή και της συζύγου του Ντόλυς, έδωσε παρών το μεσημέρι της Κυριακής ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Σωκράτης Κόκκαλης.

Ο ισχυρός άντρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ αφού εξήρε το έργο του αείμνηστου προέδρου του Ολυμπιακού τόνισε: «Κάθε ομάδα χρειάζεται να έχει μεγάλους ηγέτες που να εμπνέουν όχι μόνο στην εποχή τους, αλλά και στις επόμενες γενιές. Για εμάς ο Νίκος Γουλανδρής ήταν ένας μεγάλος πρόεδρος που αγαπήθηκε πολύ και δημιούργησε μια πολύ μεγάλη ομάδα.

Εμείς προσπαθούμε να συνεχίσουμε το έργο του και μετά από εμάς θα βρεθούν κάποιοι άλλοι να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη δύναμη που λέγεται κόσμος του Ολυμπιακού, αλλά και να στηριχτούν από αυτόν.

Στο γήπεδό μας ακούγεται συχνά ένα σύνθημα που λέει «Aδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε, εγώ κάποια στιγμή θα ήθελα να ακούσω από τον κόσμο να φωνάζει και «Νίκο ζεις εσύ μας οδηγείς».
 

Best of internet