Με την φρεσκάδα του Σαλάχ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Με την φρεσκάδα του Σαλάχ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα ποντάρει στον ξεκούραστο Σαλάχ και την πρωτιά της Λίβερπουλ στον όμιλο, ενώ στηρίζει και την εκδίκηση της Τσέλσι στο «Μεστάγια».

Καλησπέρα φίλοι μου!

Έχουν επιστρέψει αυτές οι... άγιες μέρες και καθημερινές που γίνεται το «έλα να δεις» και απολαμβάνουμε τη μπαλίτσα μας. Αυτή που μας στερούν κάθε φορά που παίζουν οι εθνικές ομάδες και νιώθουμε ότι τα βράδια μας δεν έχουν νόημα.

Εγώ, έτσι αισθάνομαι φίλοι μου και τώρα είμαι ευτυχισμένος που ξέρω ότι Τρίτη – Τετάρτη και Πέμπτη γίνεται... χαμούλης!

Και θα σας πω κι ένα μυστικό γιατί μου συνέβη χθες – που δεν τα είπαμε – και είχε αποτέλεσμα.

Παιδιά, 20 λεπτάκια ύπνο πριν τα ματσάκια. Εκεί που κάθεσαι στον καναπέ και λες «όχι ρε, δεν κοιμάμαι» και... χάνεσαι απ' τα πάντα για λίγη ώρα. Ε, αυτό είναι ό,τι καλύτερο για να έχεις δυνάμεις το βράδυ και να χαζέψεις και highlights και αναλύσεις και όλα!

Λοιπόν, στα σημερινά ματσάκια, επειδή είμαι και φίλος των Άγγλων όπως θα έχετε καταλάβει, έριξα μια ματιά σε Λίβερπουλ και Τσέλσι και η αλήθεια είναι ότι εγώ... πείστηκα.

Αρχικά, οι Πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν τη νίκη για να περάσουν. Και παίρνω συγκεκριμένα δεδομένα. Την κατάσταση που επικρατεί στη Νάπολι που σίγουρα δεν είναι ήρεμη και τον... ξεκούραστο Σαλάχ. Τον σήκωσε ο Κλόπαρος για να μπει στο ματς με την Πάλας, σκόραρε ο φίλος του ο Φιρμίνο και... όλα καλά. Έβαλε τη φορμούλα του πάλι ο Αιγύπτιος και έμεινε στον πάγκο.

Οπότε για σήμερα που τον βλέπω... ενδεκαδάτο, έχουμε το 1,65 του anytime και το 3,50 του πρώτου σκόρερ στο ματς... Διαλέχτε!

Όσο για την Τσέλσι στην οποία ως ρομαντικός ποδοσφαιρόφιλος – και ρομαντικός γενικότερα να ξέρετε – τα χάρηκα τα παιδιά του Φράνκι και στο ντέρμπι με τη Σίτι το Σάββατο κι ας έχασαν. Και αυτόν τον Καντέ θέλω μια φορά να τον βγάλω έξω να τον κεράσω μια βότκα που ξέρω ότι δεν θα την πιεί και θα παραγγείλει πορτοκαλάδα.

Οι «μπλε» είχαν πιαστεί... στον ύπνο στο ματς της πρεμιέρας απέναντι στη Βαλένθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σε βραδιές που η ισπανική ομάδα πραγματικά σε έκανε ν' απορείς πως είναι δυνατόν να πήρε τέτοιο αποτέλεσμα.

Ε, θεωρώ ότι οι Λονδρέζοι θα το κάνουν αυτό που πρέπει και θα πάρουν τη νίκη για να περάσουν, υπερέχοντας στην ισοβαθμία με την αντίπαλό τους και τον Άγιαξ. Οπότε έχουμε το διπλό στο «Μεστάγια» στο 2,06.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα