Στη Μαλαισία δεν ζουν... ανόητοι!

Book-nomikarios Book-nomikarios
Στη Μαλαισία δεν ζουν... ανόητοι!

bet365

"Στη θεωρία, δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ πράξης και θεωρίας. Στην πράξη, υπάρχει", είχει πει ο Yogi Berra (παίχτης του baseball) και κάπως έτσι, ο Book-nomikarios είναι σήμερα κοντά μας με θεωρητικό κείμενο και εξηγεί πολλά και διάφορα !
Στην Ελλάδα έχουμε παροιμίες για όλα τα γούστα :

"Το γοργόν και χάριν έχει", αλλά παράλληλα και "όποιος βιάζεται σκοντάφτει" ή και "κάλλιο αργά παρά ποτέ". Ανάλογα με τι συνέβαινε ή τι μας συνέφερε κολλούσαμε και μια φράση. Σε θεωρητικό επίπεδο δεν είναι αντιφατικές μεταξύ τους.

Το ίδιο ισχύει και στο στοίχημα. Παίζεις καυτά φαβορί και κερδίζεις, τότε θα σου πουν "αυτά τα παίζει και η γιαγιά μου;". Σπάνε τα φαβορί και χάνεις, τότε κολλάει το "αυτά δεν τα παίζει κανείς, ποιός ασχολείται με αυτές τις ομάδες ή με αυτές τις αποδόσεις;" (ενώ πριν λίγο το έπραττε και η γιαγιά σου). Δεν βγάζεις άκρη, όπως και με τις παροιμίες του "θυμόσοφου" λαού.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος απορεί σε κάθε έκπληξη.

Προχθές η Παρί των Mbappé, Icardi, Di María και Cavani έχασε 2-1 απ' τη Ντιζόν του Ngonda που στα 25 του υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο.

Χθες, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που πούλησε τους 3 πρώτους σκόρερ της (Haller, Jović και Rebić) έριξε 5άρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Η Λεβάντε με low μπάτζετ και χωρίς πολλούς ξένους παίχτες διέσυρε 3-1 την Μπαρτσελόνα των Griezmann, Messi, F. de Jong και Suárez.

Η Ρεάλ Μαδρίτης των Hazard, Modrić και Benzema κόλλησε στο 0-0 με την Μπέτις που ως και χθες μακριά απ' την Ανδαλουσία είχε 0-1-4 με τέρματα 4-14 !

Η ισόβια πρωταθλήτρια Νορβηγίας Ρόζενμποργκ δέχθηκε για 3ο σερί εκτός έδρας ματς γκολ στο τέλος και έτσι δεν κέρδισε την Στρόμσγκοντσετ και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, έχοντας 1 νίκη στα τελευταία 5 παιχνίδια της.

Η Αϊντχόφεν γκελάρει στο Ρότερνταμ, 2-2 με την Σπάρτα.

Ο Ολυμπιακός, η μοναδική ελληνική ομάδα που συνεχίζει στο τσάμπιονς λιγκ, έφερε 0-0 με την Ξάνθη. Μόνο οι Έλληνες νομίζετε ότι το πόνταραν ; Με την ίδια άνεση που εσύ Έλληνα θα έπαιζες την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία στο 1.40 ως σιγουράκι, θα το έκαναν και Ισπανοί για τον Ολυμπιακό.

Θέλετε να δούμε αγώνες απ' το χώρο του μπάσκετ ; Κανένα πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός που σέρνεται χωρίς Παπανικολάου και με Μιλουτίνοφ με 2 φάουλ από νωρίς κερδίζει στη Ρωσία την ΤΣΣΚΑ και μετά διασύρεται απ' την Μακάμπι εντός.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας που έχασε απ' τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης μες στην καυτή της έδρας, κάνει αμέσως μετά διπλό στην Πόλη επί της Φενερμπαχτσέ που ελέω κακού ξεκινήματος καίγονταν για το ροζ φύλλο αγώνα.

Η επιβλητική Χίμκι που ρίχνει 100άρες, χάνει άνετα απ' τον Ερυθρό Αστέρα που δεν έχει ξεκινήσει καλά ούτε στην Αδριατική Λίγκα.

Η Μπασκόνια, ούσα φαβορί στη Γαλλία, έχασε προβάδισμα 9 πόντων για να ηττηθεί απ' την Βιλερμπάν και μετά κέρδισε 30 πόντους και βάλε την Μπάγερν Μονάχου που προέρχονταν από μεγαλοπρεπέστατη νίκη επί της βασίλισσας Ρεάλ Μαδρίτης.

Να συνεχίσω ; Δεν έχει νόημα. Το πήρατε το μήνυμα.

Σε κάθε περίπτωση εξ όσων σημείωσα, θα πείτε το "αυτά δεν γίνονται". Όπως βλέπετε στην πράξη, όμως, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Στο απλοϊκό πλην τίμιο ερώτημα "βρε μπουκ, αυτά δεν είναι σίγουρα στημένα;", η απάντηση είναι ΟΧΙ ή μάλλον ΟΧΙ ΟΛΑ ή μάλλον ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ (όχι όλους). Ως εκεί όμως. Τίποτα περισσότερο.
Αλλά όπως σημείωσα και τις εκπλήξεις, χθες διάβαζα όσο ήταν 0-1 η Μάντσεστερ Σίτι με τη Σαουθάμπτον που είχε δεχτεί 9άρα απ' τη Λέστερ και 1-0 η Άστον Βίλα ότι "κοίτα να δεις, τα έστησαν και τα 2 και όλη η Ευρώπη πήγε κουβά" (άσχετο, αλλά αν δεν το γύριζαν και αυτές θα ήταν απ' τα πλέον καταστροφικά Π/Σ/Κ). Μόλις νίκησαν και οι 2 ομάδες στο τέλος, το σενάριο άλλαξε και έγραφαν "τα είχαν κάνει και τα 2 ανατροπές και τα τσέπωσαν χοντρά".

Στο δια ταύτα. Το στοίχημα είναι ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΠΟΡ. Έχει γίνει ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ απ' ό,τι πριν 20 έτη που ξεκίνησα το site. Όταν κερδίζεις, όπως κι αν κερδίζεις, όσο κι αν κερδίζεις είναι για ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ και όχι για χλευασμό. Είναι κωμικό όταν έχεις χάσει, να λες στον άλλο που κέρδισες "σιγά το δύσκολο". Αν δεν είναι, γιατί δεν το έκανες και εσύ ;

ΥΓ-1. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας από άτομα που δεν έχουν ποντάρει ΠΟΤΕ τετραψήφιο πόσο (πόσο δε πενταψήφιο ή εξαψήφιο) που ισχυρίζονται "Στη Μαλαισία τα παίζουν για 10 εκατομμύρια ευρώ το ματς", είναι κουβέντες για τα καφενεία και για τα πρακτορεία. Μιλάνε για κάτι που δεν γνωρίζουν και δεν κατέχουν. Αν είναι και το ξέρουν, να τους δώσουμε 10 εκ. να πάνε Μαλαισία να μας τα ποντάρουν. By the way, δεν μπορώ να φανταστώ γιατί θεωρούν τον Μαλαισιανό bookmaker πανίβλακα και ηλίθιο που θα του δώσει ένας 10 εκατομμύρια ευρώ για στοίχημα σε ελληνικό ματς και θα πει "βεβαίως, να το δεχτώ, γιατί όχι ; Αγαπάω Ελλάδα, μουσακά και σουβλάκι". Είναι δυνατόν ; Δεν θα μιλήσω καν για το risk management της εταιρείας, ας το αφήσουμε αυτό στην άκρη (καλοπροαίρετα), δεν θα σκεφτεί ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ και για να ποντάρει κάποιος ΤΕΤΟΙΑ ποσά θα είναι 100% σίγουρος για τ' αποτελέσμα ώστε να τα δεχτεί ; Μετά έχουμε το δεύτερο επιχείρημα "Δεν εννοούμε νόμιμες εταιρείες, στο παράνομο τα παίζουν". Μα και ο παράνομος, είναι απλά... παράνομος, δεν είναι (αναγκαία) βλάκας ! Απεναντίας, ίσως είναι και λίγο πιο... γατόνι και πιο "της πιάτσας" απ' τον νόμιμο (για προφανείς λόγους) ! Ποιός "παράνομος" στη Κουάλα Λουμπούρ θα πάρει στοίχημα 10 εκ. ευρώ έστω για 1 ματς της ευρωλίγκας (για να μην αναφέρουμε την Α1 του μπάσκετ) ; Για πιο μικρά ποσά, 100-200-300 χιλιάδες ευρώ, η απάντηση είναι "ΝΑΙ, θα τα πάρει". Η διαφορά των 300 χιλιάδων ευρώ και των 10 εκατομμυρίων όμως είναι γιγαντιαία. Θα πάει κάποιος σε book στη Μαλαισία και του πει "ΠΑΙΞΕΙ ΡΕ ΣΥ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΣΟ ΤΗΝ ΝΤΙΖΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10.00, ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ Μ'ΜΠΑΠΕ ΚΑΙ ΝΤΙ ΜΑΡΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ 100 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ" (είμαι σίγουρος ότι κάπως έτσι το φαντάζεστε χωρίς απλώς να αναφέρονται τα δεδομένα στο τηλεφώνημα, μόνο τα 10 εκ. ευρώ στον άσο) και θα του πει ο Μαλαισιανός "Αμέ, γιατί όχι ; Ό,τι θέλει ο πελάτης". Πάτε καλά ; Σας κόβουν οι εταιρείες στοιχήματα στα 1000 ευρώ και νομίζετε ότι στη Μαλαισία παίρνουν τέτοια ποσά "έτσι απλά" ; Συνέλθετε.
ΥΓ-2. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).