ΑΕΚ: Πανικός για τον Δικέφαλο! (pics)

ΑΕΚ: Πανικός για τον Δικέφαλο! (pics)

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Πανικός για τον Δικέφαλο! (pics)

bet365

Απίστευτη λατρεία για την ομάδα από 2.000 φίλους της Α.Ε.Κ. στο Αγρίνιο, 30 βανάκια σταμάτησαν την αποστολή μετά τη γέφυρα στο Ρίο-Αντίρριο και έστησαν πάρτυ!

Είναι πραγματικά απίθανη η συσπείρωση και η Ένωση του κόσμου της ΑΕΚ με την ομάδα και όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα που αποδεικνύεται σε κάθε ματς της ομάδας εντός -και πολύ περισσότερο εκτός- έδρας.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και με την παρουσία 2.000 (σύμφωνα με την αστυνομία) φίλων της ΑΕΚ στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό...

Είναι φυσικά και ευχάριστο το γεγονός ότι δεν έγινε το παραμικρό παρατράγουδο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων. Η κατάσταση ήταν άριστη και ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση δίχως το παραμικρό πρόβλημα και έως τώρα και η επιστροφή των οπαδών της Ένωσης στην Αθήνα.

Μάλιστα λίγο μετά την γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου, 30 βανάκια με οπαδούς της ΑΕΚ που επέστρεφαν από το γήπεδο περίμεναν την αποστολή της ομάδας από το γήπεδο. Μόλις πλησίασε το πούλμαν στήθηκε νέο πάρτι από τους Ενωσίτες που φώτισαν τη νύχτα με τα καπνογόνα τους όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες...

 

Τελευταία Νέα