Ο Νεϊμάρ έχει φόβους και... παίζει μπροστά τους! (vid)

Ο Νεϊμάρ έχει φόβους και... παίζει μπροστά τους! (vid)

Gazzetta team
Ο Νεϊμάρ έχει φόβους και... παίζει μπροστά τους! (vid)

bet365

Όποιος δηλώνει πως δεν φοβάται τίποτα, λέει το μεγαλύτερο ψέμα. Και ο Νεϊμάρ το αποφεύγει αυτό. Παραδέχεται τους φόβους του και παίζει μπροστά τους δυνατά, με τη Diesel Fragrances να τον αντιπροσωπεύει απόλυτα!

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συνεργάζεται με την Diesel Fragrances με στόχο να δημιουργήσουν μαζί ένα νέο άρωμα που σίγουρα θα αλλάξει το παιχνίδι.

Η συνεργασία αντικατοπτρίζει το όραμα της Diesel Fragrances για τη σύγχρονη γενναιότητα και αρρενωπότητα. Είναι επίσης μια μαρτυρία για το απίστευτο ταξίδι του αστέρα Neymar Jr, από τις γειτονιές του Jardim Glória, στο Praia Grande και την άνοδο της φήμης του παγκοσμίως. Αν υπάρχει ένα άτομο που ξέρει τι χρειάζεται για να το πετύχει, είναι ο Neymar Jr.

«Αν δεν υπήρχαν φόβοι, δεν θα υπήρχαν γενναίοι άνθρωποι. Δίχως φόβους, δεν έχεις καρδιά. Δεν έχεις κότσια. Μη φοβάσαι την αποτυχία, ακόμα κι όταν όλος ο κόσμος είναι απέναντί σου. Γέλα ακόμα και σε αυτό... Παίξε με τους φόβους σου, μη σε σταματάει η πίεση... Γιατί λένε για τους γενναίους ότι δεν έχουν φόβους. Εμείς λέμε ότι δεν φοβούνται τους φόβους τους... Απλά παίζουν μαζί τους». Σε αυτές τις κουβέντες η ουσία είναι τεράστια και... μεταφέρει και την ιστορία του Νεϊμάρ.

«Σε όλες τις σημαντικές αποφάσεις ήμουν εκεί», δήλωσε ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν. «Έπρεπε να είναι ένα τολμηρό άρωμα και έπρεπε επίσης να σχετίζεται με αυτό που μου αρέσει. Ήθελα ένα άρωμα που να λέει τη δική μου ιστορία και τι σημαίνει γενναιότητα για εμένα».

Με περίπου 250 εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Νεϊμάρ κατατάσσεται ανάμεσα στους 10 νεότερους διάσημους του κόσμου. Η αμείλικτη αισιοδοξία του, η αποφασιστικότητα του και η αφοσίωσή του στην οικογένεια και στους φίλους του τον καθιστούν αληθινό πρότυπο για τη νέα γενιά.

Είναι ο πρώτος σταρ από τον κόσμο του ποδοσφαίρου που συνεργάζεται με την Diesel Fragrance. Ένας πραγματικός συν-δημιουργός του αρώματος και όχι απλά ένας πρεσβευτής του αρώματος. Ασχολήθηκε ενεργά με όλες τις πτυχές του αρώματος, από την αρχική του ιδέα μέχρι την ιστορία της καμπάνιας, καθώς και σε ό,τι αφορά τη συσκευασία, τις νότες του αρώματος και την πρόσφατη ανακοίνωση που υπήρξε στο Instagram.

Το λανσάρισμα του αρώματος συμπίπτει με τη συμπλήρωση μιας δεκαετίας επαγγελματικής σταδιοδρομίας από τον Νεϊμάρ και επίσης σηματοδοτεί τη 10η επέτειο του OnlyThe The Brave, του ανδρικού αρώματος της Diesel.

Ολόκληρη η καμπάνια, με πρωταγωνιστή τον Neymar Jr σε μια παιχνιδιάρικη διάθεση, κυκλοφόρησε στις 19 Μαΐου.

«Όλοι έχουν φόβους. Δίχως φόβο, δεν μπορούν να υπάρξουν γενναίοι...».

Ακολουθήστε την ιστορία στο @dieselfragrances.

 

Τελευταία Νέα