Όταν ο Πρίγιοβιτς πρότεινε τον Σόλσκιερ στον ΠΑΟΚ!

Όταν ο Πρίγιοβιτς πρότεινε τον Σόλσκιερ στον ΠΑΟΚ!

bet365

Τα εγκώμια του νυν προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Πρίγιοβιτς, πως ο Νορβηγός συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ και η δήλωση του ατζέντη του «Πρίγιο», Φίλιπ Λεσνιέφσκι στο gazzetta.gr.

Τον Φεβρουάριο του 2012 όταν ο Πρίγιοβιτς αγωνίζονταν στην ελβετική Λωζάνη δοκιμάστηκε από την Μόλντε στον πάγκο της οποίας βρισκόταν τότε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο «Πρίγιο» πήρε μέρος σε φιλικό που διεξήχθη στην Λα Μάνγκα της Ισπανίας εντυπωσιάζοντας τον νυν προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Είδατε ένα νέο πρόσωπο στην προπόνηση. Είναι ένα δυνατό παιδί, κλασικός φορ. Είναι το στιλ ακριβώς που ψάχναμε. Θα δούμε εάν συμφωνήσουμε μαζί του», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Σόλσκιερ.

Το deal τελικά «ναυάγησε» λόγω των αξιώσεων ενός Τυνήσιου ατζέντη. Ο Σόλσκιερ όχι μόνο δεν ξέχασε τον Πρίγιοβιτς αλλά λίγους μήνες αργότερα ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόκτηση του στον τότε προπονητή της Τρόμσο, Περ Ματίας Χέγκμο με τον 28χρονο φορ να υπογράφει τελικά συμβόλαιο με την ομάδα του νορβηγικού Βορρά.

Οι σχέσεις μεταξύ Πρίγιοβιτς και Σόλσκιερ παραμένουν άριστες και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. ο Σέρβος διεθνής φορ είχε προτείνει στην διοίκηση του ΠΑΟΚ την πρόσληψη του Σόλσκιερ την εποχή που αποχώρησε ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο Νορβηγός προπονητής τότε είχε επιστρέψει από την Κάρντιφ στη Μόλντε, ωστόσο μπορούσε να λύσει το συμβόλαιο του. Η περίπτωση του εξετάστηκε στο «Δικέφαλο», αλλά εν τέλει προτιμήθηκε ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς δίχως να καταφέρει να μακροημερεύσει στον πάγκο της ομάδας.

Ο ατζέντης του «Πρίγιο», Φίλιπ Λεσνιέφσκι τόνισε στο gazzetta.gr πως είχε συναντηθεί με τον Σόλσκιερ αποκαλύπτοντας πως ο τελευταίος γνώριζε τα πάντα για τον άσο της Αλ Ιτιχάντ!

«Η ιστορία του 'Πρίγιο' με τον Σόλσκιερ ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια όταν τον ήθελε στην Μόλντε. Τελικά δεν έμελλε να υπογράψει αλλά τον βοήθησε τηλεφωνώντας σε έναν Νορβηγό συνάδελφο του (σ.σ.: Χέγκμο) προκειμένου να συνεχίσει εκεί (σ.σ. Τρόμσο). Από εκείνη την μέρα η καριέρα του ακολουθεί ανοδική πορεία. Πριν από 6 μήνες πήγα τον Πάβελ Τσιμπίτσκι από την Λιντς στην Μόλντε με την μορφή δανεισμού.

Το περασμένο καλοκαίρι όταν βρέθηκα στο γραφείο του Σόλσκιερ στο γήπεδο της Μόλντε μιλούσαμε για τον 'Πρίγιο'. Ήξερε τα πάντα για την επιτυχία του με τον ΠΑΟΚ αλλά και την εθνική Σερβίας. Παρακολουθούσε την εξέλιξη του και με ρωτούσε ότι μπορείς να φανταστείς. Έξι μήνες μετά βρέθηκα στο Λονδίνο για να παρακολουθήσω την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο Λονδίνο. Όλο αυτό δείχνει πόσο γρήγορα εξελίσσονται τα πάντα στο ποδόσφαιρο και πως όταν φεύγεις με καλό τρόπο, οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές για σένα».

 

Τελευταία Νέα