Και τώρα το μπαλάκι του άγχους... στην τσέπη του Πεπ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Και τώρα το μπαλάκι του άγχους... στην τσέπη του Πεπ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει να δει αν η Μάντσεστερ Σίτι αντιδράσει ως Πρωταθλήτρια στο ντέρμπι με την Τσέλσι και καταφέρει να συνεχίσει το ... πινγκ-πόνγκ του άγχους και της πίεσης με τη Λίβερπουλ στην κορυφή της Premier League.

Καλησπέρα φίλοι μου!!!

Να ξεκαθαρίσω ότι είμαι από αυτούς που θα δηλώνω και μάλιστα περήφανα ότι θα χάσω τα πρώτα λεπτά του ελληνικού σας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό για να δω μέχρι τέλους τη «μάχη» στο Etihad. Εκτός κι αν κάποιος το έχει καθαρίσει από νωρίς. Που το βρίσκω τρομερά δύσκολο να γίνει έτσι. Και μακάρι να μη γίνει έτσι γιατί έχω ένα κακό φίλε μου αναγνώστη... Το θέλω θρίλερ, τι να κάνουμε; Μόνο έτσι είναι γλυκιά η Premier!

Ας τα δούμε όμως ένα – ένα τα πονταρίσματά μας για σήμερα...

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο Etihad κρίνονται πολλά... Πάρα πολλά! Από τη μια η συνέχιση της παρουσίας της Σίτι στην κορυφή, έστω και με ματς περισσότερο ώστε ν' ασκεί πίεση στη Λίβερπουλ στο ψυχολογικό κομμάτι κι από την άλλη η Τσέλσι έχει μπροστά της ακόμα μια δοκιμασία, την οποία πρέπει να ελέγξει ο Μαουρίτσιο Σάρι.

Παίξε νόμιμα… πρώτο τραπέζι vista (21+)

Ο Ιταλός κόουτς που δηλώνει ξεκάθαρα ότι υπάρχουν στιγμές που αδυνατεί να δώσει κίνητρο στους παίκτες του, θέλει να τους δει ν' αντιμετωπίζουν σωστά το σημαντικό παιχνίδι και μέσα σε όλα αυτά, η απόδοση του G/G στο Μάντσεστερ για το απόγευμα, πληρώνει στο 1,80! Από «πεντάρα» και μάλιστα με τους Ιγουαΐν και Αζάρ να σκοράρουν από δυο φορές προέρχονται οι «μπλε», έχει... χίλιους δυο τρόπους να σκοράρει η ομάδα του Πεπ.

Στην έδρα της Σασουόλο, η Γιουβέντους έχει τον τίτλο του... πληγωμένου θηρίου έπειτα από την ανέλπιστη ισοπαλία με το εντυπωσιακό 3-3 απέναντι στην Πάρμα κι ας μην υπέστη ιδιαίτερο πλήγμα σε ό,τι αφορά το βαθμολογικό τοπίο. Over στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα του Αλέγκρι (μαζί και με τη βαριά ήττα με το τελικό 3-0 από την Αταλάντα στο Κύπελλο), πληρώνει στο 1,75 το Over 2,5 στο παιχνίδι.

Live στοίχημα όλες τις ώρες και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Στο «Σαν Μαμές» η φετινή μαχητικότατη Μπιλμπάο παλεύει για ν' αποφύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις πιθανές περιπέτειες για υποβιβασμό, ενώ, δεν φοβάται να κοιτάξει και αρκετά ψηλότερα, από τη στιγμή που η απόσταση από την εξάδα είναι μόλις στους 6 βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα ευνοήθηκε από το καλό αποτέλεσμα της Ρεάλ στην έδρα της Ατλέτικο στο μεταξύ τους ντέρμπι, γνωρίζει ότι θέλει ιδιαίτερη διαχείριση ο τρέχον μήνας με τα clasico και το Champions League, έχει φύγει με Under 2,5 τερμάτων από το γήπεδο των Βάσκων στα τελευταία τρία ματς και αν το κάνει και σήμερα, θα ανταποδώσει ποντάρισμα σε απόδοση 2,25...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα