Ο Ματέο Γκαρσία και το ιταλικό διαβατήριο

Ο Ματέο Γκαρσία και το ιταλικό διαβατήριο

Gazzetta team
Ο Ματέο Γκαρσία και το ιταλικό διαβατήριο

bet365

Σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Ματέο Γκαρσία αποκάλυψε ότι τρέχει τις διαδικασία για την έκδοση ιταλικού διαβατηρίου ενώ μίλησε και για την πορεία του στον Άρη.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός εντυπωσίασε στις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος δίχως όμως να διατηρήσει την ίδια αγωνιστική εικόνα στην εξέλιξη της σεζόν. Σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Αργεντινής αναφέρθηκε στην εμπειρία του στον Άρη λέγοντας ότι… «ήταν μια δύσκολη απόφαση αλλά νιώθω δικαιωμένος γι’ αυτή. Νιώθω ότι τα πράγματα εξελίσσονται καλά για μένα σε μια ιστορική ομάδα όπως ο Άρης με πολλούς φιλάθλους οι οποίοι σε ιδιοσυγκρασία μοιάζουν με μας. Η Ελλάδα μοιάζει με την Αργεντινή καθώς οι φίλαθλοι έχουν τον ίδιο φανατισμό και ακολουθούν παντού την ομάδα τους».

Εκεί αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει για την έκδοση κοινοτικού διαβατηρίου ούτως ώστε να μην καταλαμβάνει θέση ξένου. «Προσπαθώ να πάρω την ιταλική ιθαγένεια για να μην πιάνομαι σαν ξένος. Αυτή η διαδικασία τρέχει εδώ και δύο χρόνια κι επειδή είναι σε εκκρεμότητα, στη Λας Πάλμας αποφάσισαν να με δώσουν δανεικό έως ότου πάρω το χαρτί της ιθαγένειας».

 

Τελευταία Νέα