Ο φίλος μου ο Ρομάν και οι... ευλογίες της Λίβερπουλ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Ο φίλος μου ο Ρομάν και οι... ευλογίες της Λίβερπουλ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα δέχθηκε πολλά μηνύματα από τους οπαδούς της Λίβερπουλ, τηλεφώνησε στον Ρομάν Αμπράμοβιτς και ενώνεται το μπλε και το κόκκινο συμφέρον στο Λονδίνο!

«Νικήστε τους»!

Καλημέρα κιόλας φίλοι μου, αλλά αυτή η κουβέντα ηχεί στ' αυτιά μου από το μεσημέρι της Παρασκευής σε μια κουβέντα που είχα με φίλο. Ξέρει τη σχέση μου με τον Ρομάν και το καλό της Τσέλσι θα κάνει καλό και στη Λίβερπουλ αυτό το Σάββατο.

Η αλήθεια, είναι ότι θέλω να βλέπω τον φίλο μου τον Αμπράμοβιτς χαρούμενο και του ευχήθηκα καλή επιτυχία για το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, τη στιγμή που έδειχνα κατανόηση και στην ελπίδα που έχουν πάλι φέτος οι οπαδοί της Λίβερπουλ για να κοντράρουν μέχρι τέλους αυτή τη... διαολεμένα καλή ομάδα του Πεπ...

Στο παιχνίδι του Vitality Stadium της Μπόρνμουθ, η Λίβερπουλ θα επιχειρήσει από νωρίς ν' ασκήσει τρομερή πίεση στην πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι πριν από το δικό της ντέρμπι με την Τσέλσι. Τα άσχημα για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πως έχει πρόβλημα στην άμυνα από τη στιγμής που και ο Γκόμες και ο Λόβρεν έχουν βγει εκτός μάχης.

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδώ (21+)

Οι «κόκκινοι» μεσοβδόμαδα χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή στο εκτός έδρας ματς με τη Μπέρνλι, οι «cherries» τελευταία φορά απέτυχαν να σκοράρουν πριν από ενάμιση μήνα και το G/G σε αυτό το παιχνίδι πληρώνει σε απόδοση 1,65.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» προσπάθησα πολύ ν' αφουγκραστώ τον... αέρα του ντέρμπι αγαπημένε μου αναγνώστη και η αλήθεια είναι ότι όσα είπε ο Σάρι πως δεν έχει ιδέα για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να νικήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα, με θορύβησαν. Ειδικά μετά την σοκαριστική ήττα από τη Γουλβς την Τετάρτη. Μετά από τέτοια σφαλιάρα δεν θεωρώ ότι η Τσέλσι δεν θα προσέξει πολύ περισσότερο, οι «πολίτες» θα ξέρουν τι θέλουν αφού παίζουν μερικές ώρες μετά τη Λίβερπουλ αλλά και πάλι ίσως να μην είναι ώρα για ρίσκα. Ντέρμπι είναι, με Under στις τελευταίες τρεις συναντήσεις τους σε όλες τις διοργανώσεις και απόδοση 2,10 για λιγότερα από 2,5 τέρματα...

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Ντέρμπι υπάρχει και στην κοιλάδα του Ρουρ και η αλήθεια είναι ότι αν η Ντόρτμουντ δεν καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει, μονάχα ως αποτυχία μπορεί να εκληφθεί αυτή τη στιγμή. Οι «βασιλικοί μπλε» πολύ μακριά από τον καλό τους εαυτό, η ομάδα του Φαβρ θέλει να πάει με φόρα στο ευρωπαϊκό ματς με τη Μονακό του Ανρί γνωρίζοντας πως οι Γάλλοι θα είναι και πιο ξεκούραστοι αφού αναβλήθηκε το δικό τους ματς πρωταθλήματος και το «διπλό» εντοπίζεται στο 2,15. Για όσους θέλουν να δουν και τους πιθανούς σκόρερ σε αυτό το παιχνίδι, ας ρίξουν μια... γερή και πολύ καλή ματιά στους Αλκάθερ και Ρόις και δεν θα το μετανιώσουν... (2,10 ο Ισπανός, 2,20 ο Γερμανός).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα