Το πληγωμένο κόκκινο θηρίο και ο Κέιν

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Το πληγωμένο κόκκινο θηρίο και ο Κέιν

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα περιμένει πως και πως να περάσουν οι ώρες για να... γεμίσει ντέρμπι η Κυριακή στην Αγγλία!

Καλημέρα φίλοι μου!

Με έπιασε μια γλυκιά μόλις διάβασα κάπου χθες ότι η Πρέμιερ έχει... 69 ματς μέσα σε αυτό τον μήνα (63 πλέον χωρίς τα 6 χθεσινά) που το κλίμα για τις γιορτές έφτιαξε ακόμα περισσότερο.

Και ναι φίλοι μου, το παραδέχομαι! Μαζί με το κρύο που έχει πιάσει, είμαι από αυτούς που βγαίνουν στο δρόμο και χαζεύουν τα λαμπάκια και τα φώτα... Δώστε μου λαμπιόνια και πάρτε μου την ψυχή! Α, και Πρέμιερ! Άντε και κανά ψιλό για τα δώρα και τα μελομακάρονα στις επισκέψεις...

Ρόμα – Ιντερ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Και πως θα τα πετύχουμε όλα αυτά;

Με μπόλικο διάβασμα... Και το κάναμε και σήμερα, αφού από το μεσημέρι και μετά γίνεται ο κακός χαμός σε Λονδίνο και Μέρσεϊσαϊντ!

Ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζουν εδώ (21+)

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει τεράστιο δίκιο όταν λέει ότι θα βρει απέναντί του την καλύτερη Έβερτον που έχει αντιμετωπίσει εκείνος στη θητεία του στον πάγκο της Λίβερπουλ. Ο Μάρκο Σίλβα έχει καταφέρει να δέσει και να κάνει τρομερά αξιόπιστο το σύνολο που έχει στα χέρια του, με τους «κόκκινους», όμως, να διανύουν το μεγαλύτερο αήττητο σερί τους απέναντι στα «ζαχαρωτά», παίρνοντας πάντοτε κάτι στα τελευταία 17 ντέρμπι (8 νίκες – 9 ισοπαλίες). Η τελευταία νίκη της Έβερτον στο «Άνφιλντ», παραμένει πίσω στο 1999 και μπορεί οι σημερινοί φιλοξενούμενοι ν' αναθάρρησαν βλέποντας τις αμυντικές αδυναμίες της Λίβερπουλ στο ματς με την Παρί μεσοβδόμαδα, όμως, στο πρωτάθλημα είναι μια άλλη ιστορία αυτή των μετόπισθεν της ομάδας του Κλοπ. Με μόλις 1 νίκη σε 33 επισκέψεις στις έδρες των Big-Six από το 2013 κι έπειτα (!) και με το... πληγωμένο κόκκινο θηρίο απέναντι, η νίκη των γηπεδούχων στο «Άνφιλντ» με χάντικαπ ενός γκολ εις βάρος τους, πληρώνει στο 2,05.

Στο «Έμιρεϊτς», στο μεγάλο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου, το ματς ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τότεναμ είναι αυτό που στην ιστορία του έχει τα περισσότερα γκολ από καταβολής Premier League συγκριτικά με κάθε άλλη μεγάλη κόντρα του πρωταθλήματος! Τη δεδομένη στιγμή, η ομάδα του Έμερι τρέχει ένα αήττητο σερί 18 αγώνων, έχοντας όμως αποτύχει να πάρει νίκη στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ, τα «σπιρούνια» προέρχονται από μεγάλες νίκες απέναντι σε Τσέλσι και Ίντερ.

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Η αλήθεια είναι ότι οι «κανονιέρηδες»... φρεσκαρίστηκαν μεσοβδόμαδα με τη χρησιμοποίηση των πιτσιρικάδων στο ματς με την Βόρσκλα, μια μέρα μετά την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε η Τότεναμ στο Λονδίνο απέναντι στους «νερατζούρι» για τη νίκη. Η επιλογή των 2-3 τερμάτων στο παιχνίδι βρίσκεται σε απόδοση 2,15, αν και σε περίπτωση που οι δύο ομάδες βρεθούν στο... τσακίρ κέφι, το Over 3,5 πληρώνει στο 2,25...

Ο Χάρι Κέιν, που ακόμα κι αν δεν πιάνει πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης στα παιχνίδια της Τότεναμ έχει τον τρόπο να βρίσκει δίχτυα, έχει φτιάξει τη δική του ιστορία στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, έχει σκοράρει στα έξι από τα εφτά τελευταία παιχνίδια του κόντρα στους συμπολίτες του και εντοπίζεται στο 1,70 για γκολ σε οποιαδήποτε στιγμή του παιχνιδιού...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα