Υπερέχουν (ξεκάθαρα) σε ποιότητα

Book-nomikarios Book-nomikarios
Υπερέχουν (ξεκάθαρα) σε ποιότητα

bet365

O Βook-nomikarioς μετά την πετυχημένη δυάδα της Κυριακής, μας προσφέρει άλλη μια με... τόπο στα νιάτα!

Η Κροατία με νίκη τερματίζει 1η στον όμιλο, ενώ η Ελλάδα θέλει το Χ2 για να πράξει το ίδιο. Η Κροατία έχει τους Vlašić (βασικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Brekalo (βασικός στη Βόλφσμπουργκ), Jakoliš (βασικός στην Αντμίρα), Benković (απ' την Λέστερ πήγε στη Σέλτικ για να πάρει ματς), Uremović (βασικός στη Ρούμπιν Καζάν), Ćaleta-Car (ρολίστας στη Μαρσέιγ, παλαιότερα ηγέτης @@@ Η Κροατία με νίκη τερματίζει 1η στον όμιλο, ενώ η Ελλάδα θέλει το Χ2 για να πράξει το ίδιο. Η Κροατία έχει τους Vlašić (βασικός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Brekalo (βασικός στη Βόλφσμπουργκ), Jakoliš (βασικός στην Αντμίρα), Benković (απ' την Λέστερ πήγε στη Σέλτικ για να πάρει ματς), Uremović (βασικός στη Ρούμπιν Καζάν), Ćaleta-Car (ρολίστας στη Μαρσέιγ, παλαιότερα ηγέτης στη Σάλτσμπουργκ), Šunjić (βασικός στη Ντιναμό Ζάγρεμπ της europa league), Posavec (βασικός στη Χάιντουκ, την περασμένη 2ετία βασικός στο Παλέρμο), Fiolić (αλλαγή στην Γκενκ), Halilović (αλλαγή στη Μίλαν, πέρσι βασικός στη Λας Πάλμας) ! Προφανώς διαθέτει παίχτες σε καλύτερο επίπεδο και με περισσότερες εμπειρίες/παραστάσεις απ' τους δικούς μας. Σε σχέση με το ματς του 1ου γύρου και το 1-1 της Τούμπας, η Ελλάδα δεν διαθέτει τον φορ Κουλούρη (βασικός με 4 γκολ στον Ατρόμητο), τον αριστερό μπακ Τσιμίκα (βασικός στον Ολυμπιακό) και τον στόπερ Μαυροπάνο (πάγκο στην Άρσεναλ). Nikolaou και Androutsos δεν παίζουν στον Ολυμπιακό, ο Saliakas δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα για τον Κισσαμικό, ο πορτιέρε Kotsaris είναι ρεζέρβα στον Παναθηναϊκό, όπως και ο χαφ Kotsopoulos στον Ατρόμητο ή και ο στράικερ Βέργος στον ΠΑΟ, οπότε μόνο ο χαφ Καραχάλιος και ο εξτρέμ Λημνιός παίζουν σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ, ενώ Πασαλίδης και Κυριακόπουλος είναι βασικότατοι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Lamprou για την ώρα είναι αλλαγή ολίγων λεπτών στη Φορτούνα Σιτάρντ, ενώ αναντικατάστατος είναι ο Hatzidiakos στην Αλκμάαρ. H Kροατία διαθέτει 2-3 παίχτες κλάσης ικανούς να κάνουν τη διαφορά, δηλαδή Βλάσιτς, Μπρέκαλο, Καλέτα-Καρ δεν είναι τυχαίοι, όπως και ο αριστεροπόδαρος Χαλίλοβιτς στα χαφ που στα 18 τον είχε αγοράσει η Μπαρτσελόνα. Οι Κροάτες έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα μες στο σπίτι τους.

Παρά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της u21 απ' τον Φαν Ντε Λόι, ήρθε ήττα σοκ 1-2 απ' τη Σκωτία σε αγώνα που αγωνιστικά κυριάρχησαν οι Ολλανδοί αλλά αφενός δεν έμπαινε η μπάλα μέσα, αφετέρου στοίχησαν κωμικά αμυντικά λάθη. Ελπίζουν οι Ολλανδοί σε 2 νίκες ώστε α) να βγουν 2οι) και β) η 2η θέση να δώσει μπαράζ (δεν είναι και σίγουροι). Σε περίπτωση νίκης των Ουκρανών με τους Σκωτσέζους θα χρειάζονται οι Ολλανδοί 2 νίκες (επί Λετονίας εκτός και Ουκρανίας εντός) για την 2η θέση, ειδάλλως σε περίπτωση που πάρει Χ2 η Σκωτία θα χρειάζονται πάλι 2 νίκες οι Ολλανδοί (και μάλιστα θα βρουν αδιάφορη την Ουκρανία τελευταία αγωνιστική) και ΝΑ ΜΗΝ κερδίσουν τελευταία αγωνιστική οι Σκωτσέζοι την αδιάφορη μεν, αλλά αήττητη δε Αγγλία. Η Ολλανδία θα κοιτάξει να κάνει το καθήκον της και ό,τι βγει. Διαθέτει απείρως καλύτερους, πιο έμπειρους (παίζουν ήδη βασικοί σε εγχώριες ομάδες) παίχτες από τη Λετονία, ακόμα και με εντελώς διαφορετικά σωματικά χαρακτηρισιτκά και είναι πιο κοντά στη νίκη.
ΔΥΑΔΑ
UEFA U21 CHAMPIONSHIP : ΛΕΤΟΝΙΑ U21 - ΟΛΛΑΝΔΙΑ U21 -> 2 (1.20)
UEFA U21 CHAMPIONSHIP : KΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ -> 1 (1.55)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr ! ΖΗΤΗΣΤΕ ΣΤΟ [email protected] H' ΣΤΟ [email protected] ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΤΗΣΙΑΣ PLATINUM ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).