Τότεναμ για σερί και... ξύπνημα για Ζοσέ

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Τότεναμ για σερί και... ξύπνημα για Ζοσέ

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα συμπαθεί και στηρίζει Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, δεν θέλει ν' ακούσει άλλες δικαιολογίες και νέο παραλήρημα από τον Μουρίνιο, ενώ, ρίχνει τη ματιά του και στη Γαλλία...

Καλημέρα σας φίλοι μου!

Να με συγχωράτε, αλλά για εμένα η Κυριακή έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού περιμένω να δω δυο συγκεκριμένους κυρίους στους πάγκους των ομάδων, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι άξιοι μελέτης για διαφορετικούς λόγους.

Από τη μια ο εξαιρετικός Ποτσετίνο, από την άλλη ο... σόουμαν, Μουρίνιο. Και αν ο χαρακτηρισμός για τον Πορτογάλο ενοχλεί όσους τον στηρίζουν, η αλήθεια μάλλον δεν κρύβεται έπειτα από τις τελευταίες συνεντεύξεις Τύπου.

Επειδή, όμως στη βράση κολλάει το σίδερο και τα πονταρίσματα πρέπει ήδη ν' αρχίσουν, ας δούμε τι έχουμε...

Στο «Vicarage Road» σίγουρα θα σταματήσει το απόλυτο για κάποια εκ των Γουότφορντ και Τότεναμ. Ίσως να παραμείνουν αήττητες, αλλά σίγουρα δεν θα συνεχίσουν και οι δύο με νίκη. Η ομάδα του Χάβι Γκράθια έχει καταφέρει με σταθερά βήματα και δίχως τυμπανοκρουσίες να κάνει το 3x3, όμως βρίσκει σήμερα απέναντί της ένα σύνολο που προέρχεται από μεγάλο αποτέλεσμα στο «Ολντ Τράφορντ», ενθουσιασμό αλλά και πίεση για να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο. Οι «hornets» του Χοσέ Χολέμπας έχουν σκοράρουν μίνιμουμ δυο τέρματα σε κάθε ματς (σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ), με τη νίκη των «σπιρουνιών» σε συνδυασμό με το G/G, να πληρώνει στο 3,10.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις (21+)

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα θέλει να μπει... θριαμβευτής στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τη Μπέρνλι και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο για κακό αποτέλεσμα της Γιουνάιτεντ σε αυτό το ματς. Οι «clarets» έδειξαν και απέναντι στον Ολυμπιακό ότι εντός έδρας παίζουν... σε άλλη ταχύτητα, όμως έχουν πάρει μόλις εννέα βαθμούς στο Turf Moor στο 2018 μέχρι στιγμής. Επιπλέον, τα 14 τέρματα που έχει δεχθεί η Μπέρνλι στα τελευταία πέντε ματς πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό της, ενισχύει τις σκέψεις για το διπλό σε απόδοση 1,62 αλλά και 2-3 γκολ στο 2,60.

Ντέρμπι τριάδας στη Γαλλία με τη Μονακό να υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Σκιά της ομάδας που πριν από δυο χρόνια κατέκτησε το πρωτάθλημα είναι το κλαμπ του Πριγκηπάτου, όχι πολύ καλύτερη, αλλά δείχνει να πορεύεται σε πιο σταθερή βάση ο σύλλογος της Μασσαλίας. Η αντίδραση που έβγαλε η Μαρσέιγ κόντρα στη Ρεν πριν από μια εβδομάδα για να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, μοιράζει αισιοδοξία για πρόοδο, με την επιλογή της νίκης για την ομάδα Ρούντι Γκαρσία σε Draw No Bet βρίσκεται στο 1,75.

Παίξε νόμιμα στις μεγάλες διοργανώσεις με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα (21+)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα