Ο Ολυμπιακός θέτει θέμα ηγεσίας της Λίγκας

Ο Ολυμπιακός θέτει θέμα ηγεσίας της Λίγκας

Ο Ολυμπιακός θέτει θέμα ηγεσίας της Λίγκας

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος ερμηνεύει μέσα από το blog του στο gazzetta την «επιθετική» επιστολή του Ολυμπιακού προς τη Λίγκα, με αφορμή τα "μέτρα Βασιλειάδη".

Τι πρέπει να κρατήσουμε από την σημερινή επιστολή του Ολυμπιακού στη Λίγκα;

Ότι πολύ απλά ο Ολυμπιακός θέτει θέμα ηγεσίας της Λίγκας, βάλλοντας ευθέως κατά του Στράτου και του Β. Γκαγκάτση. Σε τουλάχιστον τρία σημεία της επιστολής, υπάρχει ευθεία επίθεση κατά του προέδρου και του γενικού διευθυντή της Λίγκας, οπότε είναι ξεκάθαρο το «μήνυμα» που περνάει ο σύλλογος, μιλώντας επιπλέον για "ιδιαίτερες επαφές" του προεδρείου της Λίγκας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, αλλά και τονίζοντας ότι δεν μπορεί η Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων να αντέδρασε την επομένη του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αποβάλλοντας τον ΠΑΟΚ από τα μητρώα της "μέχρι νεοτέρας" και η Λίγκα να μην έχει βγάλει έστω για τα μάτια του κόσμου μία ανακοίνωση.

Όπως επίσης είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θεωρεί ως άστοχη την απόφαση του Γ. Βασιλειάδη να σταματήσει το πρωτάθλημα. Άρα, η επιστολή «αγγίζει» σε ένα βαθμό και τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Ουσιαστικά ο Ολυμπιακός τι λέει:

Πρώτον, ότι η Λίγκα έπρεπε εδώ και ένα δεκαήμερο να είχε συγκαλέσει Δ.Σ. όπου και κάθε κλαμπ θα έλεγε την γνώμη του για τα φλέγοντα θέματα μετά τα γεγονότα της Τούμπας. Κι εν πάσει περιπτώσει, ας γίνει έστω τώρα αυτή η κίνηση.

Δεύτερον, ότι δεν μπορεί ο σύλλογος να συμφωνήσει στις προτάσεις του υφυπουργού, χωρίς να έχει προηγουμένως ερωτηθεί γι΄ αυτές, ώστε να εκφράσει τις απόψεις του. Διότι εδώ δεν ζητούνται οι απόψεις, αλλά απλά συγκατάθεση.

Τρίτον, ότι οι κυριότερες αλλαγές τις οποίες ζητάει ο Υφυπουργός, είναι αρμοδιότητας της ΕΠΟ κι όχι της Λίγκας και των ΠΑΕ, άρα δεν έχει νόημα το όλο σκηνικό.

Τέταρτον, ότι δεν δέχεται τελεσίγραφα του τύπου, ‘υπογράψτε μέσα σε 22 ώρες’, αφού πήρε την επιστολή της Λίγκας στις 4μμ χθες κι έπρεπε να απαντήσει στις 2μμ σήμερα…

Κι όπως καταλαβαίνουμε από το ύφος της επιστολής του Ολυμπιακού, μάλλον θα έχουμε και συνέχεια. Αυτό που λέμε…to be continued

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.