Στοιχηματικός κώδικας νοηματοδότησης

Book-nomikarios Book-nomikarios
Στοιχηματικός κώδικας νοηματοδότησης

bet365

O Bοοk-nomikarios μετά τη νέα επιτυχημένα δυάδα της Τετάρτης, εξηγεί πως ο στοιχηματικός κώδικας νοηματοδότησης του καθενός είναι ριζικά υποκειμενικός και πρέπει αυτό να γίνεται σεβαστό απ' τον καθένα.

Το άρθρο αυτό μπαίνει μετά τις προτάσεις της Παρασκευής όπου πιάσαμε 1/2 χάντικαπ του 1.45 αλλά και 4/5 ισοπαλίες σε αποδόσεις 3.00+ (έκαστη) και της δυάδας στο 1.80 της Τετάρτης, διότι αν συνέβαινε μετά από ήττες θα το εκλαμβάνετε "πονηρά", τουλάχιστον όσοι συνηθίζουν να λαϊκίζουν ή να αγαπούν τα σενάρα συνωμοσιών.

Μπαίνω απ' ευθείας στο θέμα :

TYXAIO ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Στο ΚΑΖΙΝΟ πάνε 2 ειδών τύποι στη ρουλέτα, αυτός που έχει μαζί του 1.000 ευρώ για να τα ποντάρει σε ΜΑΥΡΑ ή ΚΟΚΚΙΝΑ (μήπως τα διπλασιάσει) και αυτός που έχει 10 ευρώ για να παίζει το "0" ή το "4 μαύρο" (αν είναι ΠΑΟΚτζής) ή το "7 κόκκινο" (αν είναι Ολυμπιακός) για να τα κάνει 360 ! Και τα 2 σενάρια ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΑ απ' όλους.

Ούτε ο χοντροπαίχτης μπορεί να νουθετεί αυτόν με το 10άευρω με ατάκες "γιατί δεν πας να τα κάνεις 20 ρε φουκαρά;", ούτε όμως και ο "δεκάευρος" (ας μου επιτραπεί ο όρος) μπορεί να ασκεί κριτική στον "χιλιάρικο" (ας μου ξαναεπιτραπεί) επειδή δεν ρισκάρει περισσότερο το δικό του κεφάλαιο και να τον συμβουλεύει με ατάκες "ρίσκαρε πιο πολύ βρε φοβιτσιάρη".

Μάλιστα, παρατηρούμε συχνά τη "χρυσή τομή σκέψεων" όπου ο "δεκάευρος" παραδέχεται "κοίτα και εγώ αν είχα 1.000 ευρώ, το ίδιο θα έκανα, θα έπαιζα συντηρητικά" και ο "χιλιάρικος" να ομολογεί "ε, ναι, και εγώ αν είχα μόνο 10 ευρώ, θα τα ρίσκαρα σε 1 νούμερο μήπως και μου κάτσει η καλή".

Κοντολογίς, είναι επιεικώς ΠΑΡΑΛΟΓΟ (από κάθε άποψη) να επιχειρεί να προσβάλλει ο "δεκάευρος" τον "χιλιάρικο" επειδή ΕΧΕΙ τα 990 περισσότερα ευρώ και θα ήταν θλιβερό (κοινωνικά, ηθικά και ταξικά αν θέλετε) το αντίστροφο απ' την μεριά του "χιλιάρικου".

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Δεν θεωρώ υποχρεωτικό να με γνώριζει κάποιος, οπότε οφείλω να συστηθώ. Το Στοίχημα για μένα ΔΕΝ είναι μαγκιά, oύτε μέσο προβολής αντρισμού, αλλά η εργασία μου. Πόσες φορές θα είδατε κάποιον με ύφος χιλίων καρδιναλίων να σου λέει "Εγώ δεν παίζω 1.30 και 1.40, εγώ χτυπάω 3άρια και πάνω", όχι όμως υπό το πρίσμα πως "αυτή είναι η επενδυτική μου τακτική" (σεβαστό), αλλά με ξεκάθαρη υπόνοια του "είμαι και πολύ άντρας λέμε, η τεστοστερόνη μου ξεχυλίζει και τον Αμαζόνιο".

Το Στοίχημα (για μένα) είναι τρόπος για να κερδίσουμε χρήματα.

Δεν με απασχολεί να μου λένε "εσύ παίζεις σημεία του 1.40 και όχι του 5.00", όπως άλλοι. Εγώ ποντάρω και τα 1.10 και τα 9.00 και τα 25άρια (σε ανατροπές) αρκεί να κρίνω ότι ΥΠΑΡΧΕΙ VALUEΣΗΜΟΤΗΤΑ (όπως αυτή μαθηματικά ορίζεται).

Αν κάποιος ποντάρει μονίμως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ σε σταθερή βάση επειδή τα οικονομικά του δεδομένα ή ο τρόπος αντίληψής του είναι τέτοια που τον αναγκάζουν να κινηθεί σε άλλες οδούς είναι ΚΑΘΟΛΙΚΑ αποδεκτό γεγονός (από τη μεριά μου) και περιμένω (από τη μεριά του) να πράξει το ίδιο και να μην θίγει κάτι επειδή ΔΕΝ είναι "των γούστων του".

Εγώ δεν ακούω ελληνική λαϊκή μουσική, αλλά αυτό είναι θέμα αισθητικής (ακουσμάτων) του καθενός, δεν θα κάτσω να γράψω κάτω από λαϊκά τραγούδια στο youtube ότι κατ' εμέ ο Μπετόβεν είναι ποιοτικότερος συνθέτης απ' τον Σαμπάνη, δεν θα του στέλνω email "γιατί ανέβασες Σαμπάνη βρε νούμερο;", αλλά ακόμα περισσότερο ΔΕΝ πηγαίνω έξω από τα μαγαζιά της παραλιακής να φωνάζω "τί είναι αυτά που ακούτε ρε ;"

ΕΠΙΜΥΘΙΟ

ΣΤΟΧΟΣ της στήλης εδώ είναι μας είναι να ΜΑΘΟΥΜΕ τον παίχτη να παίζει ΣΤΟΙΧΗΜΑ (ή να τον εξυπηρετήσουμε αν ήδη γνωρίζει).

Να γίνει (αν δεν είναι) ένας "jugador" με ΓΝΩΣH, ΑΠΟΨΗ, ΚΡΙΣΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ για την διαχείρηση του διαθέσιμου κεφαλαίου του (όποιο και αν είναι αυτό, μην υποτιμάτε τα χρήματά σας είτε είναι πολλά, είτε λίγα). Για αυτό και υπάρχουν οι αναλύσεις που υπάρχουν, διότι για να έχει κάποιος ΓΝΩΜΗ, οφείλει να έχει ΓΝΩΣΗ και αυτό πρέπει να προβληθεί μέσω της ανάλυσης.

ΣΚΟΠΟΣ μας ΔΕΝ είναι να δώσoυμε "2-3 σιγουράκια" σε αυτόν που "σήμερα έχει όρεξη να παίξει κάτι λίγα" ή σε εκείνον που "απόψε πήρε λεφτά στα χέρια του και θέλει να φορτώσει", ασχέτως αν με έμμεσο τρόπο μπορούν να "εξυπηρετηθούν" και οι προαναφερόμενοι αναγνώστες, τους οποίους θέλουμε να πιστεύουμε ότι σε βάθος χρόνου θα τους αλλάξουμε τους στοιχηματικούς τους ορίζοντες.

Επομένως, δεν χρειάζονται σχόλια τύπου "δεν είναι καν σίγουρα", διότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ γράψαμε πως ήταν (ό,τι απόδοση κι αν έχουν) και ούτε θα το γράψουμε :)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ, ΠΟΣΟ ΔΕ ΣΤΟΝ ΤΖΟΓΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΑΝΤΙΜΑΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Είναι αναγκαία η ΑΛΥΠΗΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ με τη λογική του Διογένους του Κυνικού ώστε να υπάρξει βελτίωση. Kριτική τύπου "δεν τα έγραψες καλά για την Γκόα, είχες 2 λάθη στους παίχτες" ή "μήπως στις αντεπιθέσεις η Κέρκυρα είναι πιο επικίνδυνη, δεν το βλέπω να το σκέφτηκες". Το να παίζει ένα ελληνικό τραγούδι και να γράφεις "εγώ δεν ακούω ελληνικά", είναι σεβαστό, τίμιο, ειλικρινές, αλλά δεν αποτελεί κριτική.

Καλή μας συνέχεια.

Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).