Παρέμεινε στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Βαζάκας

Παρέμεινε στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο Βαζάκας

Gazzetta team

bet365

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ανακοίνωσε την παραμονή του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο της ομάδες μετά τις πληρωμές που έγιναν στους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση ανακοινώνει την παραμονή του Γιώργου Βαζάκα στη θέση του προπονητή της ομάδας.
Έπειτα από πολύωρη συνάντηση που είχαν μαζί του μέλη της διοίκησης και οι υπεύθυνοι του αγωνιστικού τμήματος και μετά από διεξοδική συζήτηση επί όλων των θεμάτων, συναποφασίστηκε να συνεχιστεί από κοινού η προσπάθεια που άρχισε από το καλοκαίρι και η οποία μας φέρνει αυτή τη στιγμή πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και μέσα στο στόχο που έχει τεθεί.

Ο κ. Βαζάκας παραμένει στο ρόλο του, καθώς μετά από συντονισμένες ενέργειές του ξεπεράστηκε το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπισε και έτσι θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα, το αγωνιστικό τμήμα της οποίας, ο ίδιος και οι συνεργάτες του οργάνωσαν από το μηδέν.

Η ΠΑΕ Αναγέννηση πορεύεται με συγκεκριμένη φιλοσοφία και διέπραξε καθετί που διατηρεί την αγωνιστική της σταθερότητα, την ηρεμία και τη θωράκισή της για τη δύσκολη και καθοριστική συνέχεια στο πρωτάθλημα της Football League.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της προσπάθειας στο ψυχολογικό κομμάτι, η διοίκηση προέβη και σε καταβολές μισθοδοσίας στο αγωνιστικό τμήμα.

Ενόψει, μάλιστα, του πλέον κρίσιμου αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στο ΔΑΚ της Καρδίτσας την Κυριακή, για την 21η αγωνιστική, ανακοινώνουμε ότι υπάρχει γενική είσοδος που τιμάται στα 5 ευρώ. Καλούμε τον κόσμο της πόλης να δηλώσει παρών και σε αυτή τη σημαντική αναμέτρηση να δώσει ορμή και δύναμη στο αγωνιστικό τμήμα, το οποίο είναι αποφασισμένο και πεισμωμένο να παρουσιάσει τον καλύτερό του εαυτό!

Μετά τιμής,
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση».

 

Τελευταία Νέα