Στην Κολωνία, δεν βγαίνει ο ήλιος...

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Στην Κολωνία, δεν βγαίνει ο ήλιος...

bet365

Ο γερο-Γιοβάισα απολαμβάνει τον ήλιο κι ας έχει και... δόντια, αλλά πάντα αντλεί έμπνευση για το ποντάρισμα της ημέρας!

Καλησπέρα φίλοι μου!

Αργήσαμε λίγο σήμερα, να με συγχωράτε, υποχρεώσεις βλέπετε... Γενέθλια, γιορτές, βραδινές περιπλανήσεις, λες και δεν έχουμε να μελετήσουμε το κουπόνι!

Προσπαθούμε ν' αγιάσουμε και δεν μπορούμε!

Χρόνο βρήκαμε πάντως, οπότε για να βγουν τα... σπασμένα των τελευταίων ημερών με τις γιορτές (χθες οι Κατερίνες, σήμερα ο Στέλιος και η Στέλλα) πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα...

Και πώς να σηκώσει κεφάλι η Κολωνία φίλε μου; Σε ρωτάω να μου πεις... Και πώς να μην κοιτάξεις το «διπλό» της Χέρτα Βερολίνου στο 2,60; Για πες μου! Μπορεί οι ουραγοί της Bundesliga να πήραν νίκη επί της Άρσεναλ στο Europa League, αλλά μάλλον αυτό έγινε απλά και μόνο λόγω της σιγουριάς των Λονδρέζων για την πρόκριση... Δίχως μια... ντουζίνα (παρά έναν) παίκτες και με τις χειρότερες συνθήκες το παιχνίδι για την ομάδα του Πέτερ Στέγκεν, που έχει περάσει 12 αγωνιστικές δίχως νίκη!

Νόμιμο στοίχημα με ανταγωνιστικές αποδόσεις και μεγάλες προσφορές! Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις (21+)

Και για να συνεχίσω σήμερα με τα ρητορικά ερωτήματα με τα οποία ξύπνησα το πρωί και προσπαθώ μάταια να βρω έναν (έναν βρε παιδί) να μου πει το αντίθετο από τα συμπεράσματα που έχω βγάλει.

Πώς γίνεται να μην γλυκαθείς και με το 1,90 της Παρί Σεν Ζερμέν να βρίσκεται μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι με τη Μονακό; Πώς γίνεται ν' αγνοήσεις αυτό το... άτι από το Παρίσι που πηγαίνει στο Πριγκηπάτο γι' ακόμα μια επίδεξη δύναμης; Μετά και την 7άδα επί της Σέλτικ και παράλληλα τα πέντε γκολ που δέχθηκαν οι Μονεγάσκοι από τη Λειψία, το αβαντάζ της Παρί από το πρώτο 45λεπτο μοιάζει ιδανικό...

Ζήσε τη δράση των σημαντικότερων διοργανώσεων με πολλές καθημερινές εκπλήξεις για όλους τους παίκτες. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Στο Turf Moor η αξιοζήλευτη φετινή Μπέρνλι υποδέχεται την Άρσεναλ και συνηθίζει να... κρατάει χαμηλά το σκορ ώστε να διεκδικεί από τα παιχνίδια κάτι που θα την ωφελήσει. Σπάνια φέτος πετυχαίνει περισσότερα από 2 τέρματα η ομάδα του Βενγκέρ, πριν από ένα μήνα το έκανε τελευταία φορά, αξίζει το Under 2,5 σε απόδοση 2,10.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα