Τεννές: «Στο ημίχρονο πιστέψαμε πως έχουμε κερδίσει»

Gazzetta team
Τεννές: «Στο ημίχρονο πιστέψαμε πως έχουμε κερδίσει»

bet365

Πνευματικό χαρακτήρισε το πρόβλημα της Λαμίας στον αγώνα με την Κέρκυρα ο Μπάμπης Τεννές, τονίζοντας πως αυτό δεν επέτρεψε στους Φθιωτούς να πανηγυρίσουν τη νίκη, παρότι αγωνίστηκαν στο μισό παιχνίδι με δυο παραπάνω παίκτες.

Παρότι έπαιξε με 11 εναντίον 9 για ένα ημίχρονο, η Λαμία δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κέρκυρας κι έμεινε στο 1-1 στο ΔΑΚ.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας τόνισε πως η νοοτροπία με την οποία οι παίκτες του μπήκαν στο β' μέρος ήταν λανθασμένη κι αυτό κόστισε.

Αναλυτικά:

«Νομίζω ότι δεν διαχειριστήκαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο. Νομίζαμε ότι επειδή έχουμε δύο παίκτες παραπάνω, το γκολ θα έρθει από μόνο του. Οι προσπάθειές μας ήταν έξω από την περιοχή, απέναντι σε μια ομάδα που φυσιολογικά κλείστηκε πίσω. Αισθανόμαστε πίκρα, σαν να το έχουμε χάσει το παιχνίδι. Ήταν ένα μάθημα για εμάς. Το ξεπερνάμε και συνεχίζουμε. Το πρόβλημα ήταν το μυαλό μας.

» Νομίζαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε στο 45'. Πήγαμε στα αποδυτήρια, έχοντας ισοφαρίσει και με τον αντίπαλο να παίζει με εννιά νομίζοντας ότι το ματς έχει τελειώσει. Πάμε να ισοπεδώσουμε με ένα κακό ημίχρονο, όλη την προσπάθεια της ομάδας στη σεζόν. Έχουμε δώσει έντεκα ματς κι έχουμε χάσει τέσσερα. Κι αυτά τα τέσσερα εκτός έδρας (με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο). Έμεινα και είμαι και τώρα ευχαριστημένος με τα παιδιά που χρησιμοποιώ. Είχαμε λάθος σκέψη σήμερα. Δεν έχω παράπονα από τα παιδιά που χρησιμοποιώ. Αυτό που κάνει "μπαμ" είναι ότι στη θέση του γκολ έχουμε πρόβλημα», κατέληξε ο Έλληνας τεχνικός.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα