1,20 ο Ολυμπιακός και τη νίκη ο Πανιώνιος…

1,20 ο Ολυμπιακός και τη νίκη ο Πανιώνιος…

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να φτύσει αίμα για να περάσει από την πλατεία.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διαβάζω ότι…κατρακύλησε το διπλό του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη στο 1,37 στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Και προσπαθώ να καταλάβω τι σημαίνει αυτό: Ότι θα κερδίσει ο Ολυμπιακός σίγουρα τον Πανιώνιο;

Γιατί θυμάμαι ότι μόλις τον Φλεβάρη, στο Ολυμπιακός-Πανιώνιος στο Καραϊσκάκη, ο άσος του Ολυμπιακού είχε…κατρακυλήσει στο 1,20 και πιο κάτω. Και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-1…Έτσι δεν είναι;

Αυτό που εγώ μπορώ να σας πω είναι ότι ο Ολυμπιακός για να περάσει από την πλατεία πρέπει να φτύσει αίμα. Πρέπει να είναι καλός, να παίξει δυνατά και να μην έχει κόντρα την τύχη και τη διαιτησία. Πολύ απλά γιατί ο Πανιώνιος έχει πολύ καλή και δεμένη ομάδα, που σήμερα έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 14 πόντους (13 η ΑΕΚ), αφού το Λαμία-Πανιώνιος 1-0 την τελευταία αγωνιστική ήταν Η μαγική εικόνα.

Κι αυτά που ξέρω είναι ότι…

Ο Γρηγορίου ήταν προπονητής της Κέρκυρας, όταν πέρσι πήρε 0-0 στο Καραϊσκάκη.

Ο (δανεικός) Σιώπης ήταν ο καλύτερος του Πανιώνιου σε εκείνο το 1-0 στο Καραϊσκάκη.

Ο Μπανανά στην καριέρα του στην Ελλάδα έχει βάλει τρία γκολ και τα δύο από αυτά είναι στον Ολυμπιακό.

Ο Πανιώνιος είναι που έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό και στα δύο τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια: 1-0 στο Καραϊσκάκη και 2-1 στη Νέα Σμύρνη το καλοκαίρι σε φιλικό. Άρα, θα πάει με άλλο αέρα στο αυριανό παιχνίδι.

Και μην το υποτιμάτε το αποτέλεσμα ενός φιλικού αγώνα. Να υπενθυμίσω ότι το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έδωσε τρία φιλικά με ελληνικές ομάδες: με τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη κι έφερε 1-1. Με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι κι έχασε 0-1 και με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη κι έχασε 1-2.

Με τις ίδιες ομάδες στο πρωτάθλημα, έφερε επίσης 1-1 με τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη, έχασε επίσης 0-1 από τον Ατρόμητο και δη μέσα στο Καραϊσκάκη και τώρα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.