Χάινκες: «Επέστρεψα μόνο για λίγο...»

Χάινκες: «Επέστρεψα μόνο για λίγο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Χάινκες: «Επέστρεψα μόνο για λίγο...»

bet365

Ο Γιουπ Χάινκες ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για... come-back στην προπονητική, αλλά για επιστράτευση στο κάλεσμα ανάγκης της Μπάγερν Μονάχου...

Ισραήλ – Ισπανία με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Κόκε σκοράρει το πρώτο γκολ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο 72χρονος τεχνικός που είχε αποσυρθεί πριν από μια τετραετία, απάντησε θετικά στους Βαυαρούς για να κρατήσει το «τιμόνι» σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση, με τον Κάρλο Αντσελότι να έχει «πληρώσει το μάρμαρο» της κακής έναρξης στη φετινή σεζόν...

Όπως, όμως, θέλησε να καταστήσει σαφές, η επαναφορά του στους πάγκους θα αφορά μονάχα το διάστημα που θα καθίσει στον πάγκο της αγαπημένης του Μπάγερν και δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την προπονητική.

«Δεν... ανακαλύφθηκε ξανά το ποδόσφαιρο» είχε να πει για όσους τον θεωρούν ξεπερασμένο...

«Είχα προτάσεις και από άλλα μεγάλα ευρωπαϊκά κλμαπ, αλλά δεν ήθελα να επιστρέψω στην προπονητική. Δεν είναι επιστροφή στη δουλειά αυτό, είναι για λίγο χρονικό διάστημα... Ήταν σημαντικό για εμένα να μπορέσω να συνεργαστώ ξανά με το επιτελείο που είχα και παλαιότερα, γιατί ξέρουμε πως δουλεύει ο καθένας.

Όσοι ασκούν κριτική λένε ότι επειδή απουσιάζω τέσσερα χρόνια θα δυσκολευτώ, όμως δεν ανακάλυψε κάποιος ξανά το ποδόσφαιρο. Έχω παρακολουθήσει αρκετά προσεκτικά όλα αυτά τα χρόνια.

Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και παρά τις δυσκολίες, θεωρώ ότι σύντομα θα καταφέρω να παρουσιάσω κάτι καλύτερο με τη Μπάγερν. Είμαι ρεαλιστής. Τον τρόπο με τον οποίο παίζει ποδόσφαιρο η Ντόρτμουντ δύσκολα θα τον φτάσουμε. Ξέρω όμως από που πρέπει να ξεκινήσω και ότι δουλειά μου είναι να φανεί η ποιότητα που ήδη έχει η ομάδα» ανέφερε κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Μπάγερν.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα