«Φταίει το... σκωτσέζικο DNA για τα γκολ του αποκλεισμού»!

«Φταίει το... σκωτσέζικο DNA για τα γκολ του αποκλεισμού»!

Κώστας Ζάλιαρης
«Φταίει το... σκωτσέζικο DNA για τα γκολ του αποκλεισμού»!

bet365

Δικαιολογία που δεν περίμενε κανείς, χρησιμοποίησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σκωτίας, Γκόρντον Στράχαν, για τα γκολ με τα οποία η ομάδα του έμεινε εκτός τελικής φάσης Μουντιάλ, μετά το 2-2 με τους Σλοβένους.

Προκριματικά Μουντιάλ, Ουκρανία – Κροατία, ώρα 21:45. (21+)!

Οι Σκωτσέζοι, αν και είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, είδαν την κατάσταση ν' ανατρέπεται στο παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής, η Σλοβενία του Σρέτσκο Κάτανετς πήρε κεφάλι στο σκορ, ο Σνόντγκρας ισοφάρισε λίγο πριν το φινάλε στο 2-2, όμως ήταν και το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, που άφησε τη βρετανική ομάδα εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Η Σλοβενία «χτύπησε» δύο φορές στην επανάληψη από στημένες φάσεις στις οποίες η αμυντική λειτουργία των Σκωτσέζων ήταν κάκιστη και ο Στράχαν, όταν κλήθηκε να τοποθετηθεί για το πρόβλημα της ομάδας στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, είπε:

«Είναι πρόβλημα του...σκωτσέζικου DNA το θέμα της σωματικής διάπλασης και του ύψους. Έπρεπε ν' αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ήταν δυνατή και με ύψος στα στημένα και αυτό που έχουμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε, είναι ίσως να... ζευγαρώσουμε ψηλούς άνδρες με ψηλές γυναίκες για το μέλλον.

Θα έπρεπε να έχουμε περισσότερο πάθος στις μονομαχίες στο γήπεδο και να μπορούμε να πηδάμε ψηλότερα από τους αντιπάλους μας για να διώχνουμε τις επικίνδυνες φάσεις...».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα