Προτεραιότητα στον Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα

Κώστας Ζάλιαρης
Προτεραιότητα στον Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα

bet365

Με δεδομένη την επιθυμία του Γκριεζμάν για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, η Μπαρτσελόνα εμφανίζεται έτοιμη να κάνει καθοριστική κίνηση πριν το Μουντιάλ του 2018...

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ουκρανία – Κροατία με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Γάλλος επιθετικός, προς τιμήν του, θεώρησε σωστό να παραμείνει φέτος στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να μην αφήσει μεγάλο κενό στη γραμμή κρούσης από τη στιγμή που το μεταγραφικό εμπάργκο που έχει επιβληθεί στους «ροχιμπλάνκος» δεν τους επέτρεπε να προχωρήσουν σε προσθήκες στο ρόστερ στη θερινή περίοδο.

Η MundoDeportivo τονίζει πως από την περίπτωση του Κουτίνιο, οι «μπλαουγκράνα» πλέον βάζουν σε απόλυτη προτεραιότητα την υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν, γνωρίζοντας πως η ρήτρα αποδέσμευσής του, την 1η Ιουλίου του 2018 θα πέσει στα 100 εκατ.ευρώ.

Έτσι, οι Καταλανοί σκέφτονται να κάνουν τις κινήσεις τους πριν από το Μουντιάλ της Ρωσίας ώστε να μη μπλέξουν σε πιθανές καλές εμφανίσεις του ποδοσφαιριστή που θα «μαγνητίσουν» κι άλλες ομάδες.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα