Μόγιες: «Κανείς καλύτερα από εμένα στη Γιουνάιτεντ»!

Μόγιες: «Κανείς καλύτερα από εμένα στη Γιουνάιτεντ»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μόγιες: «Κανείς καλύτερα από εμένα στη Γιουνάιτεντ»!

bet365

Ακόμα και τώρα, ο Ντέιβιντ Μόγιες θεωρεί πως εκείνος ήταν ο ιδανικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη μετά – Φέργκιουσον εποχή των «κόκκινων διαβόλων».

Ο Σκωτσέζος προπονητής που διαδέχθηκε τον συμπατριώτη του, πολυνίκη πρώην κόουτς που έγραψε χρυσή ιστορία στη Γιουνάιτεντ, θεωρεί πως κανείς δεν θα μπορούσε να παρουσιάσει κάτι καλύτερο από εκείνον, δεδομένων των συνθηκών υπό τις οποίες ανέλαβε την ομάδα.

«Θα ήταν ούτως ή άλλως μακρά μεταβατική περίοδος για τον σύλλογο. Ναι μεν ανέλαβα μια πρωταθλήτρια ομάδα, όμως οι Τσέλσι και Σίτι διέθεσαν μεγάλα ποσά για να πάρουν παίκτες και να μας προσπεράσουν. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε καταφέρει να πάρουμε τους Μπέιλ και Φάμπρεγας, τους οποίους είχαμε θέσει ως μεταγραφικούς μας στόχους.

Νορβηγία – Β. Ιρλανδία με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί πέναλτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αποδέχομαι πως όταν είσαι σε αυτό τον πάγκο οφείλεις να κερδίζεις και εγώ δεν πήρα πολλές νίκες. Όμως θεωρώ ότι κανείς δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από εμένα δεδομένων των συνθηκών» είπε ο Μόγιες που δεν έβγαλε ούτε μια ολόκληρη σεζόν στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου του Μάντσεστερ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα