Τελειώνει του Βλαχοδήμου από Δευτέρα...

Gazzetta team
Τελειώνει του Βλαχοδήμου από Δευτέρα...

bet365

Οι εκπρόσωποι του Οδυσσέα Βλαχοδήμου αναμένονται στην Αθήνα για να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του Γερμανού πορτιέρο από τον Παναθηναϊκό στη Μπενφίκα.

Μια μικρή παράταση πήρε η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Βλαχοδήμου στους «αετούς», αφού έπρεπε να ξεπεραστούν κάποια μικρά θέματα, στα οποία πλέον έχει βρεθεί λύση.

Οι εκπρόσωποι του παίκτη αναμένονται στην Αθήνα από Δευτέρα για να διευθετήσουν ορισμένα μικρά ζητήματα με τον Παναθηναϊκό και μόλις συμβεί αυτό, ο γκολκίπερ θα «πετάξει» για Λισαβόνα.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Τα χρήματα που θα βάλουν οι «πράσινοι» στα ταμεία τους αναμένεται να φτάσουν στο 1,7 εκατ.ευρώ, ενώ δεν καθίσταται ξεκάθαρο αν η συνεργασία διεθνή τερματοφύλακα με τη Μπενφίκα θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι του 2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα